16.10.07

EL NEGOCI i LA POLÏTICA



Avui estic malament, emprenyat, desanimat, molest, perplex i dolgut.
El caràcter de servidor públic que ha de revestir a un funcionari hauria de ser motiu suficient com per a evitar aquests excessos i el mateix hauria d'aplicar als polítics, doncs bé en aquest país sembla que al contrari del que se suposa, aquest component vocacional desapareix en quant al teu nom li precedeix al d'una Secretaria o Direcció general.
Per a algú com jo, al que de petit van ensenyar que l'honradesa és un actiu personal, li repugna que en els àmbits de la "alta política" apareguin casos com el del 20% destapat a conseqüència de la investigació de la fiscalia sobre les corruptelas organitzades en l'època que CIU era govern per dos motius, un pel descrèdit que això comporta per a la funció pública i la política i l'altre perquè el cas toca de ple a "els meus".
Tots nosaltres hauríem de donar les gràcies que surtin a la llum pública aquests casos, com abans amb els del PSOE/PSC, (Filesa, Malesa, TiemExport, Roldán, Diari Oficial, Hermanísimo Guerra, etc.) ara amb els del PP (costa llevantina, Andraix, Marbella, Comunitat de Madrid, Múrcia, el cas del Lli, etc.) els de CIU (Turisme, Educació, Casinos, caso Cullell, ara Adigsa, etc...) perquè és l'única forma de bandejar aquests xoriços de la vida pública i sanejar una professió que si no és per vocació no pot exercitar-se amb garanties i d'això els primers interessats haurien de ser els propis partits.
Veient tot això s'arriba a la conclusió que hem fet centres penitenciaris massa petits.
Quan es perd la mesura en les coses, les formes no importen i el sentiment d'impunitat ho empapa tot deixem de ser una democràcia per a convertir-nos en REPÚBLICA BANANERA.
Si el resultat final del procés conclou demostrant els fets i l'escàndol serveix avui per a depurar a qui tenen responsabilitats directes en el tema, per acció o omissió, la gent en general ho agrairà i especialment els que militem en qualsevol dels partits..

1 comentari:

rafael ha dit...

De vocacion, la pasta, fervor por almacenar cuanto mas mejor, son insatisfechos perpetuos de preparacion nula y temerarios, porque se atreven con todo, aunque no tengan ni puñetera idea del cargo...para eso estan los secretarios; Roban miles de millones y si les pillan, les ponen una fianza de sesenta mil euros y a la calle, posteriormente le cambian de juez y que el tiempo pase, buenas comidas, grandes viajes y a vivir que son cuatro dias.
El resto... sueldos de mil euros, pensiones de mierda para nuestros ancianos, los jovenes mas de lo mismo y si tienes la mala suerte de quedarte sin empleo a los cincuenta, te quedas sin empleo, a tomar por culo la pension, aunque hayas cotizado treinta años a la S.S, te quitan hasta la dignidad.
Los politicos con dos legislaturas en el parlamento, les queda una pension de por vida; Democracia bananera por muchas razones, social y politica. besitos