4.6.09

A votar CiU !!


El diumenge 07 de juny no deixis d'exercir el teu dret de vot a les eleccions europees!
El passotisme no és una bona idea... Entenc que veient la campanya dels gran partits i amb la desafecció general que plana en la població vers la política, es pugui pensar que acompanyarà més anar a la platja... però en hi juguem les garrofes i la cultura amb aquestes eleccions!.
És necessari que els catalans fem sentir la nostra veu a Europa!
Com que sóc malpensat, tinc la sospita que això del “tots els polítics són iguals” ho fa circular en José Zaragoza. M’explico! Mentre a Catalunya governava Convergència i Unió no paraven de parlar del “mal govern”. I ara que tenim el pitjor govern, la culpa no es del govern… sinó dels polítics. És a dir, quan governem, és culpa de CiU, però quan no governem també!
Una gran trampa!
En aquesta campanya socialistes i populars han jugat novament al mateix, a bipolaritzar el debat i parlar poc de propostes. En canvi nosaltres, Convergència i Unió, representats pels nostres candidats hem fet com sempre, defensar els interessos dels catalans amb propostes clares i concretes.
Ni socialistes ni populars defensaran els nostres interessos, els interessos de Catalunya.
Els 25 diputats del PSC estan desapareguts a Madrid, el PSC és el mateix que el PSOE i a Brussel.les farà exactament el mateix. I el PP mai s'ha preocupat pels nostres interessos, ni tan sols reconeix la situació real del català al nostre país.
Em sento ofès quan diuen que tots som iguals, perquè no és just que em posin al nivell de segons qui. Durant aquesta campanya electoral europea s’ha parlat molt de mentiders. L’adjectiu anava dirigit, per raons òbvies, als socialistes en general i a Zapatero en particular. Quan el PSOE s’ha vist acorralat ha recordat les mentides del PP durant els dies posteriors al 11M.
Queden mentiders, així, uns i altres!
Que PSOE i PP siguin mentiders no vol pas dir que ho siguem tots. La gent de CiU hem governat molt anys Catalunya. Hem tingut molta influència a Espanya. Quina mentida recorda la gent que nosaltres haguem dit a la ciutadania?
Ens volen fer creure que l’elecció és entre dretes i esquerres. L’elecció també es pot plantejar, però, entre els que diuen mentides i els que no.
Mireu amics lectors.durant aquesta campanya, en Ramon Tremosa anat referint que el nostre model havia de ser Holanda, Flandes, Dinamarca, Finlàndia… Aquets dies van sortir les dades de l’atur espanyoles vaig voler veure quin nivell d’atur tenen aquesta països. I oh! casualitat: Segons Eurostar, Flandes, Holanda, Dinamarca i Finlàndia tenen els nivells d’atur més baixos d’Europa!
Nosaltres volem i Catalunya pot estar entre aquests països !
Malauradament Catalunya no està entre els països del davant, Catalunya està entre els vagons de cua que encapçala Espanya, continua Eslovàquia, Letònia, Lituània, Grècia… Podríem estar entre els que estan entre un 4-6 % d’atur i estem entre els que estan entre el 17-19 % i pujant! Catalunya té més de 550.000 aturats i en podria tenir 125.000.
Espanya, Eslovàquia, Letònia, Lituània, Grècia, Portugal… són països on els emprenedors ho tenen molt difícil. Són llocs on iniciar una empresa resulta molt complicat. Difícilment hi sortirà un Bill Gates. No tindran mai un Google, ni un Appel, ni Microsoft… Són països on, bé el comunisme, o bé el feixisme, han fet niu.
Són països on la llibertat ha circulat tardanament. I són països que basculen entre el PP i el PSOE, entre conservadors i socialistes.Als països on hi ha menys atur, conservadors i socialistes no tenen espai. Flandes, Holanda, Dinamarca, Finlàndia son governats per demòcrates de centre o bé liberals.
Són països on hi ha consciència que la riquesa ve de treballar,de la bona gestió publica, dels emprenedors, dels empresaris que arrisquen. Són països, també, que saben repartir la riquesa, sense el populisme zapateril de repartir 400 euros, ordinadors, màsters, doctorals i pastilles del dia després! On ha d’estar Catalunya? Amb Espanya, primer, Eslovàquia, Letònia, Lituània, Grècia, Portugal o amb Flandes, Holanda, Dinamarca, Finlàndia?
Per tant, el dia 7 tots a votar Convergència i Unió, tots a votar en clau europea i a defensar els interessos de Catalunya!
Recordeu que si no voteu...uns altres ho faran i decidiran per vosaltres.







7 comentaris:

Anònim ha dit...

Us asseguro que cap lituà, romanès o italià ho farà pensant en cap altra interès que no sigui el del seu propi país.
I ho veig bé, a Europa cal anar a defensar els drets col·lectius, però especialment a defensar els interessos, en el nostre cas, Catalunya.
Jo, malgrat tot, diumenge, si res no m'ho impedeix, hi aniré a votar. I ho faré pensant en Catalunya el nostre pais.
Crec que ho he de fer, encara que només sigui per a portar la contrària.

Anònim ha dit...

Sé perfectament que la composició sociològica de Catalunya és la que és, i és previsible que el PSOE i el PP obtinguin encara molts vots a Catalunya, però el proper dia 7 caldria fer un vot per la dignitat.
Un vot d'afirmació, un vot per dir NO a les maniobres potineres, per dir NO als insults a la intel·ligència dels catalans que constantment fan els espanyols.

Anònim ha dit...

He seguit poc la campanya electoral, però el poc que he vist i sentit m'ha decebut per totes les parts. Potser el concepte de 'campanya' que tinc jo és diferent del que té la resta de la gent? Per vendre un producte, cal cantar-ne les excel·lències; no pas explicar a la possible clientela que els productes de la competència no valen res.
Quan veig alguns espots publicitaris em fa l'efecte com si m'estiguessin dient: "Nosaltres no som gran cosa, però els altres encara ho fan / ho han fet / ho farien pitjor." I així és com des de fa temps que estic votant: mai convençuda que ho faran bé, sinò esperant que ho facin valtros menys malament que els altres.
p - ^^

Anònim ha dit...

L´únic vot pel sobiranisme és un vot per a INICIATIVA INTERNACIONALISTA!.

(Abertzalea botoa ematea INICIATIVA INTERNACIONALISTA botoa ematea da.)

Anònim ha dit...

Respecte a Iniciativa Internacionalista,segurament poca cosa faran i podran fer per Catalunya. Per començar ja és molt difícil que puguin treure un diputat i segurament els vots es perdran.
És un vot rebel e inutil, d'aquells per mostrar rebuig al sistema, però a nivell pràgmatic crec que poc útil i menys per un català.
Salut/Agur.

Tertulià ha dit...

Gràcies anonim, caig rendit als teus peus i finalment veig la llum. Com he pogut estar tant encegat! Una mica més i sucumbeixo a l'engany de CiU i traeixo a la pàtria votant-los.
Caldria il•legalitzar CiU, mira que fer-se passar per independents i no ser-ho. O se n'és o no se n'és. Per què van dient que ho són si no ho són? O potser no ho han dit mai?
No ho sé. Si tu ho dius amic anonim d´II et crec. Com a mínim em creuré que se'ls nota a la cara que "encara tenen alguns dubtes i no diuen clarament que volen ser un Estat" Gràcies per mostrar-me la llum. "Pelutant" perdran el meu vot independentista.
Votaré II, segur que defensaran millor els interessos d'aquest País des de la comissió d'infraestrutures, l'agraria, la ramadera, la portuària, l'aeroportuària i totes les que calgui infuenciar per afavorir-nos i on segur que desplegaran tots els seus coneixements econòmics i logístics.
Fins i tot se m'acudeix que els podríem proposar que aquí a Catalunya la papereta s'anomeni Iniciativa Internacionalista Catalana, no fos cas que algun catalanet regionalista-convergent dubti de la seva voluntat a favor de Catalunya.
Gràcies anonim....ai!
No seràs un sociata disfresat?
Salut i bon cap de setmana.

Anònim ha dit...

Aquestes eleccions són un banc de probes de cap on ha d'anar CiU i quin suport té el gir catalanista i el seva evolució cap a posicions sobiranament més decidides. I un bon resultat de Ramon Tremosa tindrà un efecte de confirmació què aquesta és la tendència a seguir.