25.2.09


Silenci! S'està negociant!
No molestem, no pressionem, no interferim...
El nostre Govern està negociant...
Fem-los confiança i no els molestem. Segur que si els deixem fer, arribaran a un bon acord..........O és que algú en dubta ?
Jo m'ho pregunto però molt em temo la resposta...
Després del llarg procés que hem recorregut plegats els últims anys, i dels últims fets que s`han produït,, hom pot convenir amb mi, que hem estat governats durant aquest període per la foscor de la mediocritat, la indigència dels incapaços, i la misèria dels indignes. Des de la negociació del estatut, la negació dels nostres drets històrics, la tercera hora de castellà ( que malgrat les denuncies fetes demostrant que s`està aplicant a diferents municipis, el silenci còmplice ha estat la resposta), la història interminable del finançament, el robatori de la nostre solidaritat via ONG, i tantes altres indignitats comeses contra la nostre Nació i la nostre forma de ser, ens han dut a un atzucac de caràcter inversemblant fa només uns anys.
Ja sabem com acabarà tot, és la història d`una altre indignitat anunciada: submissió total als designis del PSOE i als seus virreis del PSC. Ja ho deia en ZP: PSOE=PSC. Quan tots aquests actes contra la nostre Nació s`han produït quan els autoanomenats independentistes formen part del govern, un només pot albirar la magnitud del desastre que representa aquesta situació per la nostre Nació.
Hem fet president de la Generalitat a un espanyolista dur i convençut, d`un partit polític que porta 30 anys practicant l`espanyolisme més profund, amb ma esquerra, on personatges com Corbacho, Chacon i tants altres han jugat contra nosaltres des del principi, i on els quatre catalanistes, que diuen que queden, es varen tragar la LOAPA i la LOFCA ja fa molts anys.
Ells són l`autèntic enemic a batre pels catalans, si, no tant sols volem esdevenir lliures, sinó si volem seguir sent el que sempre hem sigut.
D`ells són els mísers 25 pallassos que tenen a Madrid per votar sempre a favor del amo del PSOE. D`ells són els dos míser ministres que diuen tenir dins del govern, incapaços de moure un dit a favor de Catalunya. Porten fent de la indignitat Nacional causa política 30 anys.
Porta fent joc brut contra Catalunya des de fa 30anys. De la mentida n`han fet centralitat, i de la indignitat, seriositat. De la mentida, del engany, de la mediocritat i de la incapacitat, n`han sabut treure la presidència de la Generalitat. Ens volen arrebassar fins i tot els sentiments.
I esquerra ( abans ERC )?? Ni comentar-ho. Amb tot el que s`ha dit abans, es dedueix el seu paper en aquests anys de buidor intel·lectual, de pou de sentiments i terra erma d`estimació per la nostre Pàtria.
Ells sols s`abaten lentament, però embrutant el nom d`el partit de`n Macià. Persones lleials com Macià, Carner, Gassol.....si aixequessin el cap, i veiessin el que estant fent, pot ser farien com Jesucrist, i els farien fora del temple per sempre més.
I mira que el govern de Catalunya no es podrà pas queixar que no els hem deixat "negociar" amb tranquil.litat pel tema Rodalies per exemple. Si no ho recordo malament, un traspàs promès en seu parlamentària pel passat ú de gener de 2008.
Ja fa uns quants dies d'això! Ja ha plogut bastant des d'aleshores!
I és clar, ingènu de mi, jo em pensava que durant tot aquest temps d'incompliment de la promesa estaven negociant durament i que ara per fi, s'anunciaria una inversió en Rodalies que seria l'enveja de tots.! Però no.
Un any i mesos més tard, el govern ZP anuncia un pla de Rodalies per a Catalunya que no representa res de nou de les promeses ja fetes. Res a veure amb les inversions fetes a Madrid: 5.000 milions d'inversió a Madrid per 363 Km de Rodalies amb 115 nous Km de vies, i 66 Km amb via quàdruple... 4.000 milions d'inversió a Barcelona per 447 Km de Rodalies amb 25 nous Km de vies, i 0 Km amb via quàdruple... Ningú s'ha de sorprendre d'aquest menyspreu que tarragonins, reusencs, vilasecans, vallencs, salouencs,torrencs o cambrilencs etc, fem d'aquest servei. No ens surt gens a compte. Anar de Tarredembarra a l'estació Camp de Tarragona és una pèrdua de temps inútil i car. Surt molt més a compte continuar utilitzant els trens regionals, i no repetiré les causes. que són prou conegudes, gràcies als cervells grisos dels polítics i dels tècnics de Renfe. Només n'esmentaré una que és vital: l'estació del TGV-AVE la tenim en mig d'un descampat a més de 40 minuts de carretera.
Les estacions convencionals es troben al cor de totes aquestes ciutats que he esmentat. No cal dir res més. I és clar, no cal dir on tenen l'estació d'aquest servei ferroviari els barcelonins o els lleidetans, o la tindran els gironins quan arribi el tren AVE a Girona. I ara una altra cosa. Comencem a estar força tips i cansats de sentir parlar de les deficiències dels serveis dels trens de rodalies de Barcelona i àrea metropolitana. Des de les terres del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre, que també formem part de Catalunya que jo sàpiga, ens veiem obligats a utilitzar uns trens regionals, o dits també de mitja distància, totalment tercermundistes i sovint amb trens de tres unitats, enlloc de sis, que ens obliguen a viatjar a molts a peu dret, perquè la demanda no es correspon en absolut al servei de places que s'ofereix. I a banda d'aquest greuge, molts dels combois són vells, les portes no tanquen bé, els seients estan malmesos, bruts i enfonsats, els sanitaris fan fàstic, etc.etc....
Em pregunto doncs quina ha estat l'aportació del nostre Govern a aquest pla ?.
Em pregunto si aquest any llarg de demora en les inversions promeses ha estat a causa d'una negociació entre Governs o més aviat ha estat una negligència per part del govern espanyol sense cap mena de resposta per part del nostre Govern.
I la llei de consultes populars? Psssssst. l'estan elaborant! Si, és clar ¡. Confiavem que la Conselleria de governació entraria molt aviat al Parlament la nova Llei de Consultes Populars. Fa dos anys i mig que la Generalitat té competència exclusiva en matèria de referèndums «per a l’establiment del règim jurídic, les modalitats, el procediment, l’acompliment i la convocatòria per la mateixa Generalitat», atribuïda per l’art. 122 de l’Estatut, i que els ciutadans de Catalunya tenen el «dret de promoure la convocatòria». (art. 29 Estatut).
Però és que ja no val això de no parlar de res amb l'excusa que ho estant treballant, ho estant negociant, ho estan elaborant. És una cultura política adversa a la democràcia i contrària a donar la decisió al poble, més encara si això pot abocar en la independència de Catalunya. Per evitar-la, tot s’hi val, fins i tot bloquejar els drets democràtics del poble català.
L'única veritat és que no estan fent res. De res. Estan venuts.
El govern de la Generalitat és un zero a l'esquerra i ja fa temps que ha passat de ser un subjecte polític o un objecte polític. De veritat encara hi ha gent propera a Esquerra ( abans ERC ) que es creu que amb el tripartit governant, una llei que obre camí i obre nous horitzons cap a la via sobiranista veurà mai la llum?

Ah, per cert, i el finançament ? La negociació inexistent del finançament es pura comèdia, ja que nomes hi ha una part, com ja va passar amb l’Estatut, contra les seleccions catalanes, a favor dels pressupostos generals tot hi incomplir les inversions previstes a l’Estatut, i el calendari marcat, i un llarg etc… I si ara continua la retallada. L'Estatut aprovat per referèndum també serà retallat. Per tant ho podem dir alt i clar: Aquest no es el nostre Estatut !!! Aquest no es el nostre Estatut, i si amb aquest Estat no podem tenir l'Estatut que necessitem, no tindrem més remei que tenir el nostre propi Estat. Psssssst... S'està negociant! Pssssssssst
Tot fum. Tot demagogia. Tot merejar la perdiu. Fins que l'error històric que han significat els Governs tripartits no es rectifiqui, aquest País no redrecerà el rumb.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Polítics o gestors?-Dons sí, inútils perquè politiament no avancem es dedica el temps a cobrir el dia, dia fent de gestors a les ordres del Govern Espanyol, per tant, no cal que els nostres polítics - nostres ? - segueixin ostentant un " poder" que no els correspon ni s´el mereixen; clar que el "poder" sembla que els agrada prou... I ara em pregunto de nou, on han amagat la clau?