20.12.07

FRED DE HIVERN

                                                                                                                                                        
   Torna a fer uns dies de força fred i encara no ha arribar l’hivern. Les“mares Noel” estan així.

10 comentaris:

rafael ha dit...

Querido tertuliá..¿De que partido es esta moza?..Que me apunto. besitos

Anònim ha dit...

Temps de familia, amics,escodella,cava,torrons,regals...sigueu feliços!!! comparti-ho i disfruteu de tot allò que us estimeu.

Bon Nadal !!!!!

Anònim ha dit...

I per això tenim les calefaccions enceses i batem rècords¡.
Visca.

Anònim ha dit...

Avui hem toca anar a comprar els regals de Nadal. Compartiré aquesta tarda amb milers de persones descontrolades amb l'objectiu de comprar coses no necessàries i de forma massiva a canvi de diners.
Tinc la sensació que els regals han passat a ser el centre de les festes nadalenques per davant del retrobament familiar.
A part d'evitar comprar coses inútils, intentaré no trepitjar les grans superfícies i buscar pel petit comerç del centre ... M'estic pensant un camió de joguina per el meu fill , però potser espero un any perquè encara és molt menud.
Per cert, aquest any, gràcies a ell, tornarem a fer cagar el Tió a casa... Gràcies!

Visca el Tió, Mori el Para Noel de la Coca-cola!,si fos la mare Noel......?

tafaner ha dit...

No només per aquestes dates, amb un consum exagerat, ens hauríem de recordar del comerç just.
Jo mateix em faig la primera crítica.A la senyoreta Noel li compraria un esmal dúngles nou. Seria bo que sempre, durant tot l'any, compréssim productes d'aquestes característiques. Potser així les coses canviarien a un ritme més ràpid.

Anònim ha dit...

L'esperit nadalenc, el consum en la societat de l'espectacle -que és la societat de consum ("tú compres un poquet...) i alguna cosa més. Ja estava emprenyat amb la utilització d'un poema emblemàtic (em sembla que és de R. Kipling) per a la publicitat. Un poema que m'havia agradat sempre ("seràs un home, fill meu"), perquè és una mena d'ètica per al meu fill -ètica de la bona.
Una lliçó interessant per a ser feliç, un llegat a transmetre. Ja m'havia desagradat quan en Vázquez Montalbán el va posar en el començament d'un llibre seu anomenat "La aznaridad", atribuint-li al poema una notable influència sobre el tètric personatge.
I ara l'han utilitzat com a música -conceptual- de fons per a un anunci. Tot, fins i tot el que és més autèntic, va caient en l'esfera del consum. Tot, tot, tot...i la mama Noel,també.

Anònim ha dit...

Tot just la darrera felicitació nadalenca posada dins el sobre. Demà aniré als senyors de Correus perquè les facin arribar a qui jo els digui. No em barrufen gaire a mi aquestes festes. Potser per això, entre tanta hipocresia, entre tot aquesta febre de gastar i gastar, viure en l'anacronisme d'una targeta amb un poema maldestre, existir en la ferma voluntat de no abandonar el costum de fer saber als altres que hi sóc en forma de vers, humil, però sincer.
Néixer cada any per un nom més afegit a la llista de noms a regraciar.

Anònim ha dit...

Aquests dies tots i totes comprem joguines i regals .
Una joguina és oferir als nens i nenes entrar en un món màgic i imaginari. Es també compartir . Fer aprenentatges .
Imaginar, crear, cansar-se,relacionar-se, fruir, descobrir, esbrinar, dialogar, debatre, il.lusionar-se .....
Hi ha una cosa , encara, que perdura malgrat estem en el segle de la igualtat. Molt sovint els pares i mares Noels i els Reis de l’Orient encara posen una mirada no igualitària en les joguines que han de portar a nens i nenes del nostre país.
Es fan un embolic i solen portar a les nenes nines, cordes,capses x cosir , cuinetes, cabassos amb fruites, caixetes amb pots de cuina, disfresses de fades....En els nens pilotes, cotxes, motos ...
L’embolic està vinculat amb el nostre passat. A una manera d’entendre el paper de les dones i les homes . I dels nens i les nenes , ciutadania del futur. Els Noels i els Reis de l’Orient potser no recorden que una joguina ha d’esser neutre .
Val , per ser finestra màgica, a nens i nenes igualment.
Els Reis de l’Orient i els Noels potser no són prou crítics quan fan les seves assignacions de regals . O potser no son prou crítics, quan els mitjans de comunicació els bombardegen amb missatges adreçats a les dones : la necessitat de ser guapes,sexis, estar a casa fent feina. Quan els hi expliquen i mostren canons estètics concrets, feines concretes, per a dones i feines concretes, per a homes...si son tant masclistes i no neutres.Oi.

Anònim ha dit...

Cuando necesites que te aprecien, que te comprendan y que en los momentos más románticos te rocen y te pasen la lengua por todo tu cuerpo...
COMPRATE UN PERRO.,pideselo a la Mama Noel.
FELICES FIESTAS.

Anònim ha dit...

Que tots plegats tinguem uns dies de goig i de gaudir i compartir amb els nostres el caliu de la nostra llar.
Demanen als Reis un proper 2008 millor.
L’esperança no es pot perdre !!!