19.12.08

"Primer els peixos, després las persones"

La notícia que m'ha fet treure temps de sota les pedres per escriure aquest comentari és la següent (seieu perquè sino caureu de cul): El tripartit vol prohibir tirar pedres als rius http://politica.e-noticies.cat/el-tripartit-vol-prohibir-tirar-pedres-al-riu-24114.html
No és broma. Si no hi posem remei, el gest de tirar pedretes al riu esdevindrà il•legal si no aconseguim modificar el "Projecte de llei d'ordenació sostenible de la pesca continental" que el Tripartit ha enviat al Parlament.
En concret, l'article 33, referit a les arts, modalitats i accions no autoritzades, estableix en el seu apartat d) la prohibició de picar sobre les aigües i llençar-hi pedres (...). Sens dubte tot un despropòsit que retrata, una altra vegada, la irrefrenable tendència del tripartit a regular-ho tot, fins a extrems que, com és el cas, ratllen el ridícul.
És que ho torno a rellegir i segueixo sense creure-m'ho. Diuen els ecoguais que no es podran "picar pedres sobre les aigües" ni "llençar-hi pedres".... perquè els peixos no s'espantin (textualmen). LA MARE QUE ELS VA PARIR!!! Putos incompetents!!!!

Mira, que ens facin circular a 40 km/h quan hi hagi congestió es pot arribar a entendre, que les fonts estiguin més seques que la Maña amb l'excusa que a la conca de la Muga (que està a 150 km al nord de Barcelona) no hi ha aigua potser s'entén, que la il·luminació de Nadal de Barcelona sigui més tènue que la d'un tanatori bueno, que obliguin als Mossos per carta (publicada als diaris) a un acte polític del senyor Saura i que a sobre el senyor Boada ho negui rotundament és un mal menor, té un passi.
Però que ara ens diguin que ens multaran per tirar pedres als rius perquè els putos peixos es poden espantar és la gota que fa vessar el got.
Fins aquí podríem arribar.
Aquests senyors Saura, Boada, Herrera, Camats, Mayol i companyia no tenen cap culpa de ser justets en matèria gris, però algú els hauria de dir que deixin de tocar els ous amb collonades. Que algú els expliqui que al País hi tenim problemes molt més grossos que preocupar-nos perquè els putos peixos s'espantin. Prou, que algú els foti al carrer. Que algú els agafi per la sol·lapa de l'americana (de pana, però de disseny i ben cara) i els digui que dirigir un País vol dir prendre decisions serioses, no actuar de cara a la galeria per uns quants mil·lers de votants. Prou, prou i prou!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Per acabar-ho d'adobar, el 2009 no podrem llançar pedres al riu per prohibició expressa dels polítics del tripartit, encara bo, podrem llançar els polítics al riu!

Anònim ha dit...

Very good!

Anònim ha dit...

I think I need to think in order to fully understand the contents of your description!
Personalized signatures:我爱棋牌

Anònim ha dit...

It seems a little more than I need to check the information, because I was thinking: Why does not my GLOG these things!