31.12.09

Arriba el 2010 Bon any!!!

Em plau desitjar un molt bon any 2010 a tota la clientela d’aquest blog, tant a les persones que només el llegeixen com a les que a més a més dediquen un temps extra a deixar-hi comentaris.
No em costa gens admetre que alguns dels comentaris són força més interessants que el propi post que comenten, i això enriqueix el blog.
D'aquí a no res, ja serem al 2010. Acabem l'any en què la independència ha estat posada, per voluntat inequívoca de la societat civil, al centre del debat polític del País.
L'any en què l'internacionalització mediàtica del conflicte ha estat primera plana d'infinitat de medis de comunicació de tota Europa i més enllà.
D'aquí a no res, ja serem al 2010, l'any en què pobles, viles i ciutats del País continuaran promovent consultes sobre la independència, amb associacions, entitats i persones individuals auto-organitzant-se per tirar endavant la festa cívica de la democràcia més bàsica: l'anar a les urnes i expressar lliurement que tenim dret de decidir allò que volem ser en un futur que desitgem no massa llunyà.

Un 2010 on Torredembarra també decidirà. No serà segur al febrer, potser no serà al'abril, però que ningú no ho dubti: Torredembarra també decidirà. Que tingueu tots i totes una bona entrada a l'any en què les consultes seguiran marcant una gran part del calendari.
Salut, democràcia i independencia i moltes gràcies novament a tothom i bon any!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Per mi l'any 2009 és l'any que s'inicia el camí, l'any que hem començat a dir no a Espanya i França. L'any que no hem preguntat ni hem demanat permís a fora, simplement hem posat unes urnes al carrer i ens hem començat a preguntar nosaltres mateixos que cony volem. L'any que hem començat a recuperar la dignitat.

Visca la terra, visca la llibertat i bon any nou!

Anònim ha dit...

És un plaer llegir-te i compartir el teu entusiasme.
Bon Any!