12.12.07

PROU !!

Avui, a la premsa local,surt un article firmat pel Sr Daniel Masagué portaveu de CIU, os copio aquest article,per reflexionar una mica,es digne de pensar,que està passant a la Torre.
Crec,que les demés formacions i partits politics torrencs, haurien de pendre-hi nota ,i actuar amb consecuència,si mes no,dir la seva i posicionarse,si ja els hi està be la Torre que tenim o volem una altra forma de fer i actuar de politica municipal.
Si tots diem PROU!!, potser encara hi haurà algún futur DIGNE per Torredembarra i si no som prou valents ja es hora de canviar els partits desde la base. A veure si es veritat que l´unic que ens porta a entrar en aquesta casa gran enomenada Casa de La Vila es el poble i no els interessos personals.

.Explicacions al Partit Socialista de Torredembarra:
A l’últim “Som-Hi”, i també aquí, en aquest mateix medi ( el Mònic)es va publicar un article meu on vaig fer unes declaracions, que ara amb mes tranquil·litat, crec que he de aclarir, puntualitzar i si cal, rectificar. El fet es que no vaig ser just amb el Partit Socialista, ni amb els seus representants.
En el mes de setembre va tindre lloc una entrevista entre els líders de cadascun dels partits del govern municipal i jo mateix. En aquesta trobada s’hem van preguntar sobre quina era la voluntat de CiU respecte al possible fet de establir negociacions que entrés a formar part del govern del nostre poble.
La meva resposta va ser inmediata; ho haviem de intentar. Els motius: per una banda la meva responsabilitat cap els votants de CiU i per l´altra la voluntat de intentar formar un govern estable i de prosperitat per la Torre i que no fos per culpa del nostre partit i que no es podes assolir un fet capdal com aquest. Desprès d´una llarga e inexplicable espera (gaire bé dos mesos), arriba la primera reunió. La convoquen per parlar de perssupostos, la cual cosa ens sorprèn ja que aquest tems ja s´havía abordat entre regidors. CiU no hi va posar cap objeció, es mes, va deixar que el guió i el ordre del día anés a càrrec del PSC, que era qui convocava la reunió.
Es va succeir una segona reunió on hi vam continuar aportant la nostra bona actitud.
En aquell moment en veure que questes reunions no portaven a rés i que eren una total perdua de temps vaig arrivar a la conclusió de que era el Partit Socialista el que ens prenia el pel, desprès he pogut constatar que no era així. Les formes i els continguts que els representants del PSC esgrimien , eren consignes directes del Sr. Jiménez. Vaig preguntar al sr. Jiménez la raó per la que volien parlar de pressupostosi la resposta va ser que era perque ens anessim coneixent.
De tot aquest desgraciat afer, no puc extraure res mes que el Sr. Jiménez ens ha estat utilitzant a tots. En primer lloc a nosaltres perque ell pensava que mentre estaven negociant nosaltres deixaríem d´exercir d´oposició i, en segon terme, la nova junta del PSC utilizant-la per a guanyar temps.
Quan dic guanyar temps ho dic perque jo estava informat dia a dia de les negociacions amb els tres partits restants de l’oposició. Amb tots tres de formes diferents el sr. Jiménez ha tingut negociacions al mateix temps mentre amb Convergència i Unió, intentava el que diríem amb termes futbolístics, adormir el partit, si mes no això no es seriós ni crec que sigui estética ni éticament correcte.
Es per aquesta raó, que dic prou, el Sr. Manuel Jiménez, alcalde de Torredembarra, ha d´actuar de manera mes seriosa. Crec que tant en política com en tots els ordres de la vida no tot val. No es pot manipular a l’oposició, i el que es mes seriós, al seu propi partit. Es per això, que no vaig estar encertat quan em vaig qüestionar, si el model socialista estava esgotat, o era el del Sr. Jiménez. El model socialista es vigent, ha guanyat les eleccions en aquest poble, ha fet coses positives, i en pot seguir fent.Però en aquest moment està liderat per una persona que ha esgotat el seu cicle i que ha fet que el govern i el seu partit estigui sumit en un mar de desorientació, sense idees i el que es pitjor sense il.lusió.Crec que només es pot arreglar la situació si ell es capaç, de tornar als seus orígens , sino penso que es millor que ho deixi, i que passin al front del partit d´altres amb noves idees, i així no deixar en mal lloc un partit, que no s´ho mereix.
Nosaltres pensant en el poble aportàvem, en aquest possible pacte:
-1º Planificació de mandat a mig i a llarg termini, per la Torredembarra del futur.
- 2º Millorar la gestió , la governabilitat i donar estabilitat.
- 3º Coordinació entre les diferents àrees
- 4º Participació ciutadana amb tot el que fos susceptible de fer-ho.
- 5º Transparència, per la dignificació de la política, i els polítics Torrencs.
Que demanàvem? Senzillament, instruments per porta a terme el que oferíem, i una cosa més, repartir l’alcaldia en proporció al numero de vots.
Vull aprofitar, per aclarir la meva posició particular, vers un pacte socio-convergent.la meva visió personal respecte a un possible pacte PSC i CiU és que per salut democràtica no és convenient.Ambl´alcaldia en joc o sense ella.La raó principal és que CiU és la veritable alternativa al govern actual.És l´unica força,d´engendrar d´altres majories possibles per a governar el nostre Poble en el cas de què sigui necessari i en conseqüencia hauria de romandre a l´oposició del govern actual.Però aquesta és,tal i com he dit,la meva visió personal que en aquest cas no coincideix amb la del partit,però que acato amb total disciplina i sense dubtar.
Una breu,explicació del fets farà mès comprensible les nostres actuacións;l´Asamblea local de Torredembarra va expressar que en igualtat de condicións i compartint l´alcaldia s´havia de pactar.A més,ho vaig consultar al President de la Federació de Tarragona de CiU i va coincidir amb el criteri que havia manifestat l´Assemblea local.Finalment la direcció de Barcelona va coincidir en aquesta idea.Per tant,no és una decisió meva,sino un encàrrec,recolzat per tot el partit.Tampoc són ànsies personals de poder,ja que aquesta faceta fa anys que la tinc coberta.
Per anar sintetitzant, el pacte no ha sigut possible per culpa de d´una sola persona;el Sr.Jiménez.Amb el seu personalisme,la por de deixar de ser el protagonista,la seva actitud d´utilitzar mitges veritats,la seva falta de voluntad i la seva poca serietat,ens ha fet perdre el temps a tots.
La demostració de la seva manca de voluntat per arrivar a un acord va ser cuan un dia en veure´s atrapat en la seva estratègia de dilació i perdua de temps,va comentar:``Convergència i Unió,no em va donar ni un dia d´alcaldia,jo tampoc ni donaré ni mig´´.Vull que sàpiga que per a mi no hi ha cap problema.Aquest no és l´escenari que personalment prefereixo,però ha de saber que amb la seva actitud,no només ha perjudicat al poble fent que no pugui tenir un pacte estable,sinó que a més entra en una contradicció amb els seus.Quina serà la seva actitud el dia que perdi el govern amb una moció de censura?.Com explicarà que per la seva tossuderia i manca de generositat amb el seu propi partit ha acabat a l´oposició?En quina situació deixarà el seus novells companys de comitè, que no hauran tingut temps d’estrenar-se?.
Dit tot això, i mentrestant no es produeixi un canvi, nosaltres seguirem afavorint al govern, en tot allò que benefici al poble, sense cap mena de dubte.
Al comitè del Partit Socialista, agrair els esforços, esperant que el temps ho posi tot al seu lloc, una cordial salutació, i a la vostra disposició.
Daniel Masagué
Portaveu de CIU

27 comentaris:

Anònim ha dit...

quanta raó que tens. El PSC i el Sr.Jimenez té un problema i no es veuen signes de millora.
Un problema que fa temps que arrossega i les darreres accions del Sr. Manolo Jimenez no són més que la representació d'aquest problema..

Anònim ha dit...

Patètics socialistes espanyols amb llenguatge de fa un segle, aneu camí de la desaparició per molt que ERC i el GIT us vagi salvant el cul.

Anònim ha dit...

L'aposta estratègica d'ERC, ha estat un veritable fracàs, això ho veu qualsevol, la base social del PSC i en espacial al JiméneZ l'hi importa una merda el poble
( Muntanyans,Carrer Nou, etc,etc) això només ens desgasta a nosaltres, la veritat és que tot està força complicat.

Anònim ha dit...

És a dir,segons el farinetes: Jimenez té la credibilitat i confiança ,dels militans del PSC?
JA,JA i JA ,o més aviat certifica el que l'increment del poder de l'aparell del partit fa que la distància entre la societat i el partit sigui més àmplia?
Llegint notícies com aquesta no queda cap dubte que ens cal posar-nos les piles .. I aquesta vegada no li podrem encolomar la culpa a ningú! Oi?.
A la inversa, pot semblar que vull parlar, de l'últim eslógan del PSC, fets i no paraules. Peró, en realitat em vull referir, al que estem notant la ciudadania de la nova manera d'actuar de l'equip de govern.
Recordareu que les principals promeses tant del PSC com d'ERC en els seus programes electorals, eren la millora de la transparència en les actuacions de l'Ajuntament.
Criticaven fortament l'estil de governar de CiU de les passadas legislaturas.
Doncs bé, sembla que fan bona la frase de Napoleó " Res va bé en un sistema polític en el que les paraules contradiuen els fets".
Anem molt malament tots plegats si aquest serà el tarannà que ha de impregnar l'estil del Ajuntament.,com sempre, quan falta reflexió, idees, i estratègia; les coses no poden durar tota la vida!
JiméneZ al carrer¡per pinocho¡¡

Anònim ha dit...

A mi, després de llegir el seu escrit em fa l’efecte que qui necessita un GPS per trobar el nord és el PSC i no el Sr.Jimenez
Ai, que no tenim memòria! i si mengéssim més cues de pansa amb el Sr. Ramon. Ripoll,
i demes camarades seus,en fi, en una cosa que diu si que estic d’acord; aquest panorama no agrada gens i per desgràcia si Deu no ajuda, encara haurem d´estar 3 anys i escaig més fent memòria als desmemoriats i desmentin insinuacions malicioses procedents del món de maquiavel.
I mentres tant,el poble,pagan i veien el espectacle,que donen tots plegats.

rafael ha dit...

Querido tertulia, sigo esperando que el Sr. Daniel Masague, explique la pantomima que monto, para subirnos el IBI...pactado previamente con el Sr. Ardevol.Lo que no se puede hacer, es por la mañana decir blanco y por la tarde negro; Este señor esta mas liado que la pata de un romano. besitos

Anònim ha dit...

Els qui tenim una visió crítica del paper que està jugant ERC a vegades podem tenir la sensació de ser excessivament exigents amb nosaltres mateixos, amb el nostre partit. I ens pot venir el dubte de si realment tenim suficient perspectiva com per a veure cap on camina el poble. Per això, a vegades és bo veure si som els únics que ho veiem així o si pel contrari és una percepció compartida

Anònim ha dit...

SI ,usted espera que el Alcalde,cumpliera su palabra, era una apuesta en la que usted demuestra que es un iluso de campeonato Sr.Masagué.
¿Acaso ha dado motivos para que desde su nombramiento, se pudiera pensar que las relaciones políticas, las llevaría con la corrección exigible a un alcalde que gobierna en democracia?.
¿Acaso sus diversas salidas de tono, sus desplantes, sus medidas con respecto a los grupos municipales en la oposición (CIU, ADT, ABG,PP) permitían pensar en un cambio a la normalidad, es decir, dejar de “castigar” a la oposición y tratarla con el respeto debido a quien, también tiene la legitimidad de representar a una parte de la población? No. Ni esas consideraciones, ni otras de las que surgen a diario, permitían pensar que Manuel JimeneZ cumpliera alguna de sus promesas las antiguas y las más recientes. La respuesta a sus posibles ofrecimientos, viene también de su mano. Es el todopoderoso, igual qEso es el cumplimiento del compromiso del alcalde, de poner ha disposición de la oposición la posibilidad del consenso. Lógicamente desde esa visión cabe suponer que si no obtiene el “consenso” se deberá sentir defraudado, aunque por otra parte el Sr.JimeneZ acotaba la frase “obtener el mayor consenso posible” lo que venia a decir más o menos aquello de “eso es lo que hay, por mis huevos, vosotros mismos”.que os puedo dar la vida, os la quito, debe pensar en sus delirios.
Su manera de entender la democracia municipal?
Desde luego que no ha dado en ningún momento motivos para pensar, que dejaría de ser lo que hasta ahora esta siendo, un alcalde prisionero de sus inclinaciones y delirios personales, de sus querellas, de sus venganzas, llevadas al punto de que satisfacerlas es lo importante. Y los demás,sus compañeros de partido, ERC y GIT son tan culpables como él mismo, por consentirlo.
Si,usted puede conjuntamente con los grupos de la oposición,mandelo a reciclarse,de maneras más democraticas,más eticas y más….
Quizás eso es lo que le gustaría a la gran mayoria,tanto de su mismo partido,como de otras formaciones y el pueblo en general.
Un afectuoso saludo.
Un `torrenc´muy cabreado.

Anònim ha dit...

No em cansaré d'anomenar vividors a tots els que dia rera dia viuen del cuento de ser "segons qui" i representar "segons què" i callar "quan convé" i xerrar "si fa falta" des d'un govern estúpid i hipòcrita que no serveix per res.

Anònim ha dit...

I la veritat el ajuntament no serveix absolutament per res. Està demostrat. O si?
Només per gestionar com deia el amigo Manolo a les eleccions.
I si és així, tampoc saben gestionar ben bé res de res.
Callar és el lema essencial d'un Ajuntament en decadència, absorbid literalment per tots els vividos que cobren cada mes, a més de les pagues extres, pels seus pactes de silenci, i per la conya que representen cada cop que ens menystenen sortint per la prensa i l´radio i dient que ells no tenen res a veure ambs els problemes i que... tot és culpa dels altres.

Anònim ha dit...

Els pactes són més que una ncessitat, són una realitat a tot arreu N´hi ha que parlen de moral a l'hora de pactar però no comenten que ells són capaços de repartir, compartir programa, regidories però ai¡ , la poltrona és la poltrona.
Per pactar cal posar totes les peces a sobre la taula, no hi ha mai res innegociable si fem diàleg i ganes i es vusca una minima empatia.

Anònim ha dit...

Quan el més fàcil -en política o pels polítics- no és possible, que són aquelles majories absolutes somiades i alcaldies desitjades. En les quals ja no has de fer l’esforç d’escoltar i menys de pactar. És quan la vida política es complica, tothom defensa el pacte, sempre i quan es pacti amb ell i amb les condicions que ell vulgui. Si no ho fas i pactes amb algú altre, ja comencen les acusacions de: manipulació, pacte anti-natura, atac a la democràcia, conspiració de tothom contra mi, tot ja estava pactat abans...
El pacte per definició, és del millor en política. Vol dir que els partits han aconseguit un acord de tot allò que poden fer junts, com ho faran ,qui ho farà i en cuan de temps.. , per millorar el nostre poble.
Si després el pacte; serà bo o dolent, el temps ens ho dirà; que en quatre dies tots barallats, doncs només cal esperar cinc dies. Si algú té més dret a queixar-se és com jo el ruc votant que es queda decebut per l’acord o no acord de qui va votar.
Ara bé, que el polític, que no ha tingut la capacitat ni la mes minima voluntat d’arribar a un acord –sigui pel motiu que sigui-.
El primer que es tenen que fer és l’autocrítica del perquè? No ha estat capaç d’arribar a un acord. Com als animals politics.
És aquest animal, que viu per la selva de la política, i que només apel•la a la democràcia quan no te majoria per governar.
Mentre ha tingut el poder ha estat feliç, va celebrar la majoria amb cava, ha estat feliç fins el dia que la ciutadania o les atres formacións li han retirat el suport, després ja no li agrada el joc. Doncs el joc és tant per quan es guanya com per quan es perd.
Després també tenim una altre bèstia política d’aquesta selva. Aquella que sempre perd, però mai entén perquè perd sempre, quan sempre hauria de guanyar, i segur que no és culpa seva. És culpa del poble, que no saben el que fan, que en tenen mania, els tenen a tots enganyats menys a ella i els seus quatre amics.
Potser si anéssim a fer, un plat de política respecte de la recepta actual, segur que canviaria alguna cosa, però jo el faria amb molta curà i amb un bon brou de diàleg i molta, però molta empatia, tot acompanyat de tenacitat , humilitat.i compromis.
El partit de la veritat absoluta no existeix, ni espero que existeixi mai.
Salut.

Anònim ha dit...

Sr.Masagué :jo sóc dels de CDC de la línea sobiranista que som ,crec jo la majoria i crec en una aliança amb ERC i demes forses afins, a nivell de país: generalitat, ajuntaments,....
Si és fa realitat un altre gall ens despertarà pels matins.
Una abraçada.
VULL EL PACTE DEL AUTOBUS, JA¡¡¡

tafaner ha dit...

Al amic anònim convergen dirle:
El temps es relatiu
Que son 35 anys per una de les meravelles del mon? res.
Que son 4 anys pel desenvolupament d'un municipi?
moltisim.
Venècia se'ns enfonsa, la torre de Pisa cada dia va més de tort, la Sagrada Família depèn de les vibracions d'un tren i ara ens informen que l'Esfinx de Gizeh serà empassada per la terra: les aigües subterrà- nies que envolten aquesta joia de l'Antic Egipte estan sortint a la superfície.
A vegades als metges els i toca anunciar-nos que ens queden pocs mesos o setmanes de vida: a ella li han concedit 35 anys.
Són bastants per a una persona, una eternitat per a un gos, però només un instant per a qui, com ella, mescla de lleó i de dona, en fa ja 4.600 que vigila des de la seva cega mirada de Gioconda mineral l'elemental geometria de les piràmides i molts capvespres sobre el curs taciturn del Nil. Ha estat molt més afortunada que no pas els Budes de l'Afganistan, les Torres Bessones, el Chiado o el Liceu, liquidats sense previ avís, perquè podrà degustar cadascun dels compassos de la seva lenta agonia i anar acomiadant-se serenament de la llum i de la vida.
No ens va ser possible admirar el Colós de Rodes, la Biblioteca d'Alexandria ni els Jardins Penjants de Babilònia, però hem vist caure el mur de Berlín, així com les estàtues eqüestres d'alguns dictadors; hem assistit als funerals de Sau i Mequinensa, engolits també per les aigües, però, en canvi, hem pogut veure com creixien del no-res la torre Agbar o la Picasso.
I ara, la gran pregunta: ¿quin és, Esfinx, l'animal que de petit camina a quatre potes, de jove sobre dos i amb tres quan ja és vell? Som tots, i tu també. L'enigma està resolt:
És necessari que una cosa mori o be es mogui, per cedir el seu lloc a noves belleses, noves meravelles.
I el temps,com tu deus saber es relatiu,i acaba ficant tot al seu lloc,no obstant jo,comparteixo el teu desitg( i les teves presses,per be del poble)pero...no depen de mi,ni suposo de tu.

Anònim ha dit...

Els socialistes estan obsessionats en mirar cap el passat, nosaltres mirem cap al futur.
Anims¡ Sr.Masagué.

PD.És el bloc de CiU-Torredembarra?

Tertulià ha dit...

Amic Toni,el bloc-TERTULIA TORRENCA , es totalment personal,tan en opinions com en formes de pensar i expresar-me ,altra cosa es que m´ agradi una filosofia,unes persones com son,o no son; uns projectes de Pais i de Poble i unes formes i unes maneres;i jo formo part d´ alguna manera d´ un partit politic, que em permet expressar lliurament el que penso,unes vegades en serio i altres en broma ,recullint tot alló que crec que pot ser interesant o tans sols una simple reflexió;no obstan un bloc s’escriu en la solitud, però està ajudant a trencar una part de l’aïllament individualista de la societat.
A partir d’expressar les opinions, experiències o coneixements, som tothom una mica més tothom, ja que coneixem alguna cosa més d’altres tothoms.
Una abraçada a tu i a tots els que passeu per el bloc.
Salutacions.

Anònim ha dit...

HO sento amics, però tan patètic és el senyor Jiménez intentant mantenir un govern que fa aigües, amb gent molt inepte al seu costat (Gassull, Navarro), salvada alguna honrosa excepció (Ripoll, Ardevol), com l'oposició a la Torre (CIU+ABG+ADT+PP) que tenint la majoria, és incapaç de tombar-los una pujada d'impostos, incapaç d'articular una majoria alternativa, i el pitjor de tots, no te projecte alternatiu, seria mas de lo mismo, alguna honrosa excepció (Toda, Font, Gual) i gent totalment inepte (Guasch, Suñé, Massagué) per a fer un Govern que ens tregui del món d'il·lusions en que vu el senyor Jiménez.

Anònim ha dit...

L'inepte ets tú, desgraciat fill de puta!

Anònim ha dit...

Estas gilipollas perdio, decir que la Toda y la gasull son buenas concejales, tiene cojones. Tu eres un puto derechon inmobiliario.

Anònim ha dit...

MARXI JA SR. JIMENEZ!
La quantitat de casos avala que és relativament senzill fer el ridícul.
Tal abundància, malgrat tot, no eximeix que ens esforcem per no fer el préssec. No és aquest el cas del senyor JimeneZ, que sembla que hagi assumit com a repte propi el despropòsit de carregar-se Torredembarra, però a més a més amb l’antològic sentit de l’humor socialista. Ui, Ui!
Quin ingeni senyors!, des de pàrvuls que no veia tanta astúcia acumulada.
Amb el suport de ERC i GIT,tingueo en conte¡¡

Anònim ha dit...

Reflexions sobre la crisi de la política torrenca: Manuel JiméneZ
Que ningú interpreti ràbia en aquest escrit, si molta tristesa, tristesa de que hi hagi personatges com aquest a la política torrenca, tristesa i preocupació. Soc conscient que no és l'únic, i de que més o menys a tots els partits en trobem com ell, són la personificació de perquè la política passa la crisi que pateix.
Si algú, que segur que n'hi ha, fa un estudi del perquè de l'actual crisi de la política entesa com a distanciament política - societat, trobarà totes les causes concentrades en Manuel Jimènez, només cal fer un estudi d'ell per trobar un exemple concentrat de tot el perquè d'aquesta crisi de la política torrenca.
Manuel Jiménez és el alcalde per el PSC-PSOE, l'home que, en tots els sentits, mou els fils del seu partit,o be l'home que es fa el fort del partit?. Dos principis mouen Jiménez en la seva acció política, la destrucció de l'adversari com a únic objectiu, i el tot s'hi val.
Manuel Jimeèz, únicament parla, i parla moltíssim, per criticar i/o desarmar l'adversari polític, normalment CiU i Daniel Masagué. Mai fa grans intervencions en positiu, mai parla per explicar o vendre una idea, una proposta del seu partit, algun projecte il•lusionant, res, mai.
Únicament intervencions destructives. Per ell, dedicar-se a la política, i a això dediquen hores i hores ell i part del el seu equip-amics, és tancar-se al voltant d'una taula per trobar el punt feble de l'altre, a cada proposta, cada moviment, cada novetat que fa el principal partit rival, trobar-li el punt feble i llençar-se-li al coll públicament per mirar de desactivar-ho.
A això cal afegir-hi el tot s'hi val. Per Manuel Jimènez no hi ha límit, tot s'hi val, l'insult, la desqualificació, la mentida, la persecució personal, el cinisme, els pactes secrets amb regidors, tots ells de la oposició,al marge del seus respectius partits per que no li fassin ni le pugen fer una moció de sensura ... no hi ha límit, absolutament tot s'hi val en pos de l'objectiu per desarmar l'adversari,i evitar la alternanssa politica.
Alguns pensem que la política és l'art noble de governar, que vol dir tenir idees, projectes, aplicar-los, diàleg, debat... Ell no, per ell és destrossar l'altre encara que sigui a costa de tot, encara que et resti a tu, mentre resti més l'altre ja està bé.
Tot això culminat amb un cinisme sense límits, un cinisme conscient i buscat, aquella vella estratègia de si tu tens un defecte acusa a l'altre de tenir-lo ell, i així confons el personal i embolica que fa fort.
Algú molt proper a ell em comentava fa uns mesos la repulsió que li suposava aquest estil polític, i em comentava sorprès com, es podia arrivar a aixo; és una extraordinària persona en ambients privats, i que ell mateix justifica la seva transformació quan es posa en el paper de polític, "ja se sap, la política és així", em diu que deia Jimènez Doncs no Sr.Jimenéz, doncs no, això no és política, això és exactament el que fa tan mal a la política i a la Torre..

Anònim ha dit...

Què molesta més, que facis o bé que no facis? Cadascú pensarà el que voldrà i de segur que tindrà arguments per defensar una o l'altra opció. A mi, però, em molesta més que no facin, que es perdin oportunitats, que passi el temps sense que s'avanci. Prefereixo que facin, encara que no m'agradi com ho fan.
Hi ha gent que els molesta més veure que els altres fan, preferirien que no fessin. No sé ben bé per què. Potser perquè els resulta més fàcil justificar actuacions que consideren equivocades, que no pas l'apatia, la inactivitat.
N'hi ha d'altres, però, que estan en desacord tant si fa com si no fas. Si ho fas, perquè no ho veuen bé, i si no ho fas, perquè deixes de fer-ho. Complicat, oi?
De tot, però, se n'aprèn i t'adones que el més important és ser coherent, tant si agrada com no, i coherent no vol dir prepotent, i és per això que busques a l'altre, i li demanes que hi sigui, que col·labori, que participi.
Transparència i participació, per una banda, i determinació i coherència, per l'altra.
En Futbol diuen que la millor defensa és un bon atac, en política o professionalment, la millor defensa dels criteris i objectius, és un bon treball, constant i coherent, escoltant qui hi vol ser, i deixant de banda qui et vol fer caure.
Al final es poden veure els resultats.

Anònim ha dit...

Sunzi deia;
" Aconseguir cent victòries en cent batalles no és l'ideal suprem. L'ideal suprem és comvèrser o vèncer l'enemic sense presentar batalla"
"Mai una guerra llarga no ha beneficiat un ningu "
REFLEXIONEM TOTS¡¡¡

rafael ha dit...

Al anonimo que dice derechon inmobiliario..Con demasiada frecuencia, se confunden los nabos con las coles, en nuestro pueblo, siempre estamos igual y dejo a la Gassul aparte, porque todos conoceis mi opinion sobre esta concejala...digo concejala, para nada mezclo su profesion con el tema politico..dicho esto, me centro en Mª Dolors. Si tener negocios, dar trabajo a gente de este pueblo y generar riqueza, es ser de derechas, vas bien querido anonimo; Mira yo vote en las pasadas elecciones a esta SEÑORA y a su grupo, despues de asistir uno por uno a todos los miting de cada una de las representaciones de este pueblo y leerme lo que cada uno decia...digo esto, porque mucha gente en politica, se toma el tema, como si de futbol se tratara y confunden muchas cosas; Anteriormente he sido votante de CIU y despues del PSC. La politica de un pueblo es muy diferente a otra y despues de conocer a los primeros candidatos de todas las formaciones; Esta SEÑORA le pasa la mano a todos..te guste mas o menos lo que escribo...Y para comprobarlo, solo tienes que pararla por la calle y preguntarle cualquier duda que tengas. Independientemente de su profesion, que es una excelente abogada...hazlo y luego habla..y esto tambien es valido, para cualquiera de su grupo..Ya esta bien de tirar cubos de mierda, siempre sobre las mismas personas; El Sr. Masague, tambien es de derechas, por ser el dueño de tanta panaderia y dar trabajo a muchas personas de este pueblo...anda ya ¡¡besitos

rafael ha dit...

Me olvido...Susanna, es una excelente concejala, trabajadora como nadie y una gran persona....La Iris, mas de lo mismo...Isabel Acosta....mas de lo mismo y un monton mas de mujeres; Por todo ello...MUJERES AL PODER. besitos

Anònim ha dit...

A veces las cosas que parecen más díficiles, son en verdad las más fáciles.Solo es cuestión de tiempo y paciencia.Como van caeran ellos solos.

Anònim ha dit...

Faria bé,el Sr Jimenez ,vist el resultat dels set mesus de govern, en analitzar les causes de la seva solitud i entendre que en política no sempre els enemics dels meus enemics són amics meus.
O com defineix el Diccionari de la Llengua Catalana una victòria pírrica: Victòria que aporta més danys que no pas avantatges.