11.10.08

Catalanofòbia Extremenya i mes….

Aquesta senyal no és vella ni està arrugada, és així, tal com es va posar el primer dia de fa molts dies, de fa molts anys i sembla que encara no ha fet la seva feina.
I es així perquè representa el poble català, i col.locada a les carreteres, estacions i aeroports avisa i ensenya als que ens visiten la mena de gent que es trobaran per aquí, unes persones que podrien viure en un país lliure, independent, però que com indica el 'dibuix' no estan per res i quan dic per res vull dir: per protestar, per revelar-se, per separar-se, per ser un poble com tindria de ser.
La figura està arrugada i amb les mans tallades, però ho més clar es que té el cap tallat i ningú ha fet, fa, i sembla que no farà res per arreglar-ho.És una senyal perfecte per ensenyar els de fora i també a molts de dins com ens trobem els catalans avui.
També llegeixo amb estupor i sorpresa la següent notícia en la premsa diària:“La Junta Extremadura presentarà aquesta setmana una querella criminal contra el regidor d'ICV-EUiA Lluís Suñé i l'exdiputat ERC Joan Puig pels afirmacions "ofensives per als extremenys" fetes durant l'estiu passat, d'acord amb el que disposa l'article 543 del Codi ‘Penal', que "castiga a qui ultratja o ofèn Espanya o les comunitats autònomes".
Aquest article 543 del Codi Penal no està escrit per a Catalunya.
Els espanyols recalcitrants i xenòfobs de “la roja y gualda” es creuen en el dret inqüestionable de macular, vilipendiar, robar i insultar tots els catalans en qualsevol moment que es preste, sense que cap català digui ni aquesta boca és meva. Això demostra que en el subconscient d'aquests extremenys de pobres mires, subjeu un antic sentiment imperialista, quan la realitat és que Extremadura ha estat i continua sent una ‘región de España' mantinguda i alimentada per les comunitats autònomes de l'Est ( Catalunya, València i les Illes Balears).
A Extremadura faltat d'indústria, de turisme i d'una cultura d'acord amb els temps, malgrat que els seus nens tinguin més ordinadors que els d'aquí, els seus governants han demostrat ser els més medradors de l'Estat Espanyol amb diferència i, per descomptat, els que més han insultat i espoliat a Catalunya en els últims 30 anys.
Bona prova d'això és l'insofrible “catalanófobo” Rodríguez Ibarra, el qual descansi en pau políticament. Aquests extremenys que es queixen d'un tímid i suposat insult de dos catalans, són els mateixos als què no els agrada barrejar-se amb els andalusos perquè els cataloguen de “ordinaris i festers”.
Ells són més seriosos Oi?.
Per això s'apropien dels impostos aliens amb molta més serietat i se senten ofesos quan els insinuen que són els màxims mendigants del país. PROU ! VOLEM LA INDEPENDÈNCIA ! .
Si la filtració del sobre l'estatut al TC., es confirma, res ja no serà igual, i haurem de deixar la famosa pedagogia per passar directament a la gosadia. Ja és hora de dur a terme les activitats necessàries que ens duguin al xoc definitiu amb l`estat i ens dugui a la secessió d`aquest estat lladre i per tant immoral; Però també il·legítim ja que prové d`una guerra i del vessament de molta sang.
Esperó que els sobiranistes, els federalistes, els autonomistes, se n'adonin que el tren cap a la independència ja no té cap més parada fins al final del trajecte. Que ja no valen els discursos de que s'ha d'anar poc a poc.
Hi ha algú amb senderi en aquest país, que no vegi que tot ha sigut un enorme engany del PSOE-PSC i del PP per dur-nos al atzucac actual i poder anorrear definitivament la nostre Nació?
Algú creu que les declaracions del PSC, aquest imaginari de duresa enfront del ZP-Pinotxo, no és més una immensa obra de teatre, on l`objectiu final només és l`espanyolització i provincianització de la nostre nació? Amics sobiranistes, el gran enemic de Catalunya és el PSC; ho ha sigut, ho és i ho serà sempre.
Ni pluja fina ni pluja daurada. PROU ¡. Feu-los fora de les nostres preuades institucions històriques. Aquells que no reconeixen els nostres drets històrics no hi han de poder estari mai.
On és la nostre dignitat?? On és la dignitat que hauríem d`honorar dels nostres avantpassats?
Això acabarà com sempre:farem una enrabiada en el nostre Parlament de fireta, i qui dia passa any empeny. Pujarà algú a la tribuna del Parlament, per dir prou, i anunciar el nostre dret a decidir, amb data fixa ??
Tenim la voluntat de fer-ho? Malauradament, molts ja sabem la resposta.
Això si, deixarem caure llàgrimes de cocodril quan se`ns acabi de morir la nació, veient el PSC com riu i aplaudeix.
Catalans de bé,recordem la lletra dels nostre himne nacional:
" Quan convé seguem cadenes" Bon cop de falç .

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Tres mesos han trigat en presentar la querella, ganduls! dropos! miserables!. . . o potser no es cosa dels extremenys, es cosa de ZP i els seus, que vol desacreditar els catalans en la negociacio del finansamen dona que pensar.

Anònim ha dit...

AMB ELS NOSTRES DINERS FINS I TOT ENS POSEN QUERELLES.

Anònim ha dit...

"Quien escupe al cielo, recibe salibazos".

Anònim ha dit...

Osti quanta feina que té la junta. Això és el que han fet des de l'estiu? preparar la querella? perquè mira que fa dies d'això,nomes un apendix: ICV i ERC també reben la seva propia medicina ja que la junta extremenya també es del PSOE .

Anònim ha dit...

Hi ha un article que castiga qui ultratja les comunitats autònomes? I per què no l'hem fet servir els catalans, contra tots els que han insultat durant anys Catalunya i els catalans des de partits polítics, governs autonòmics, ràdios, diaris i altres mitjans de comunicació?
D'altra banda, no tenen res millor en què gastar-se els diners els extremenys? Ah, clar, que ja tenen autovies gratuïtes i ordinadors per un tubo a les escoles.
INDEPENDENCIA ¡¡

Anònim ha dit...

Valencia ens estima a mort (cada any per les falles es recorden de nosaltres), Zaragossa ens vol ofegats per l'Ebre, extremadura ens pren la nostra historia,....
FINS QUANT tindrem "seny" i aguantarem carros i carretes dels nostres polítics que no son capassos de defensar el nostre país?
Sempre he defensat el seny català, peró ja en comenso a estar fins als nassos de tants polítics que sols saben NADAR I GUARDAR LA ROBA, a Barcelona diuen blanc i a Madrid negre, algú sap de qui parlo?

Anònim ha dit...

El teu blog ha estat afegit a l'agregador Blogs del Camp:

http://blogs.del.camp.googlepages.com/

Anònim ha dit...

Un pronunciament del Constitucional, que restringeixiles nostres aspiracions,seria la millor notícia pel poble de Catalunya. Un escenari com aquest, ens donariauna segona oportunitatper assentar les bases per la nostra construcció nacional. Convocatòria d’eleccions,o si més no, laconstitució d’un govern de concentració nacional, seria condició necessària perafrontar amb garanties unanegociació sobre un nou model de relació amb l’Estat. Òbviament, el poble deCatalunya, ha de jugar també unpaper fonamental, participant activament en la defensa dels nostres interessos com apaís, i a partird’aquí, esperar esdeveniments.