4.11.08

El populisme i la demagogia del PSOE.

Avui ocupa les portades de tots els diaris, els gratuïts i els que es compren, ahir es va veure a tots els informatius de televisió....ELS ATURATS (espero que les aturades també)
PODRAN AJORNAR EL PAGAMENT DE LA MEITAT DE LA SEVA HIPOTECA.
Un bon titular, populista, sí senyor, sí senyora, com deien a les fires de quan era petit "para el niño y para la niña"....observem la lletra que diu sota el gran titular, és a dir, les condicions!
Les persones beneficiaries han de ser aquelles que siguin aturades avui o es quedin sense feina abans del 31 de desembre....això què implica?, per una banda comporta fer números, que els espanyols tenen la picaresca com a esport nacional....ho farem senzill: si una família té uns ingressos de 1.200 euros per treballar i paga 800 d'hipoteca, que no és tant rar, li queden 400 euros per "viure"...si aquesta mateixa família deixa de treballar i "s'atura", i passa a cobrar 900 euros i pagar d'hipoteca 400 (el 50% del ZP) li queden 500 euros....és senzill:
CAS A- (treballador/a): 1200-800=400 euros
CAS B- (aturat/da): 900-(800*50%)=500 euros
En cap dels dos casos ningú sobreviu gaire bé, la veritat, però com agrada incentivar l'economia...i l'atur, oi?
Segona conseqüència: què passa si una persona aturada li ofereixen feina el 15 de desembre, amb la campanya de Nadal, que tampoc és tant rar...directament "es fot" o, també, directament "passa de la feina"...un altre que torna a fer "números" que deia la meva iaia...
Tercera conseqüència, simplificant: si teniem dues persones aturades....a una li ofereixen feina el 15 de desembre i la rebutja, després de fer números, i una tercera, que treballa, "s'atura, també després de fer números, què tenim? tres persones aturades...i què vol dir això? doncs que passem de que només ens quedaria una persona aturada (una prestació) a tres persones aturades (tres prestacions)....
Quarta conseqüència: si un té feina i es queda sense feina el 20 de febrer, què li passa? com diriem en català: "fer-se fotre" o com dirien en castellà "eres un pringaoo !"....
Ho han vist? màgia!!!!!!!!!!! que s'escriu semblant que demagogia,....la que em diran que gasto "jugant" així....la mateixa que gasta en ZP amb aquestes mesures....que, per cert, li són més econòmiques al Govern que donar diners als bancs...perquè, tant per tant, en ZP podia agafar i dir que paga el Govern la meitat de la quota i que no dona els diners als bancs....o això no es pot fer?
Ah, m'oblidava!, aquesta màgia (demagogia) té data de caducitat: que a partir de l'1 de gener del 2011 et toca pagar el que, sembla, t'han "perdonat"...ah, per cert, una pregunta: els diners que t'ajornen....a interès 0% a càrrec de l'estat?....NO!!!!!!!!!!!!!!!
Bé, fins aquí els "comptes de la vella" o la demagogia del socialisme espanyol.....
Però clar, això ningú ho pensa, això ningú ho farà...i de fet sóc un malpensat....és això, oi? Vaja! Que n’hi ha per llogar-hi cadires.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

I els aturats q no paguen hipoteca pq estan llogats, pagant lloguers abusius q en molt casos superen el 50% del sou quan estàn treballant q? Pq son la majoria.

Anònim ha dit...

El camino mas corto a la pobreza, pasa por el socialismo

Anònim ha dit...

Tot això son diners llençats. El que fa falta és crear riquesa, feina, negocis. Donar més facilitats als empresaris, que cada dia son menys per les múltiples dificultats que els imposa l’administració. Tot axó és allargar la malaltia i res més. Posa un pegat però no soluciona el problema.

Anònim ha dit...

Son les zp-solutions amb efecte zero-zapatero. Hay un problema: les damos dineros. Asi aguantamos hasta las prócximas elecciones y tiramos "p'alante"

Anònim ha dit...

I els de lloguer que ens quedem a l'atur, què?!!!!! No tenim drets!!!!! No ho passem malament per arribar a final de mes!!!! No ens fan fora del pis si no paguem, o què??????? QUINS COLLONS!!!!!!!!

Anònim ha dit...

I els que ara tenim 58 anys i ens quedem sense feina? tenim tantes possibilitats de que no trobarem feina mai més. . i que ens quedarà una jubilació de merda. . . que faran amb nosaltres? Som una generació que hem treballat moltissim ens hem tingut que reciclar continuament per poder estar al dia i ara ens llençaran a la brosa.
El senyor Zapatero se lin va la castanya! venga, només pagar, només pagar. . . i com algú molt bé diu, surt més a compte no treballar que fer-ho! va home va!!!
Es viu millor DINS LA PRESSO que Fora currant. Tens piscina, sala de jocs, Teatre. . . collons menys currar fan de tot i. . . GRATIS.

Anònim ha dit...

I qui pagarà els interessos ?
Que no vagi a la reunió dels liders mundials, perqué es capaç de destrossar tot el món !!!
Vaja element que van votar els espanyols. Quin mal hem fet els catalans per dependre d´aquest inepte ? (Es la paraula més suau que he trovat, crec que s´en mereix de més fortes).

Anònim ha dit...

El duet Zapatero-Solbes s’ha tret del sac de les mantàfules un altre pla “enganyabovos”. És això de la “moratòria hipotecària”, segons la qual els aturats podran deixar de pagar la meitat de la quota mensual durant 2 anys si la hipoteca és de fins a 170.000 euros. Però alerta, llegiu-ne bé les condicions: si et quedes en atur la meitat de la quota no te la perdonen, te “l’ajornen”. Segons aquesta parella de filibusters, que és la mateixa parella que durant setmanes es va cansar de dir que a la grant Espanya no hi havia crisi sinó desacceleració… segons aquesta parella de rappels de la política, la crisi que tenim no s’allargarà més enllà del 2010, i en conseqüència a partir del 2011 “caldrà tornar els diners”, tant si tens treball com si no.
O siga, que el 2011 et pots trobar que hauràs de pagar el bony i la moratòria. Això comptant que hages trobat feina, i que el sou siga suficient bo. Si no tens feina, o la que has trobat és de puta pena, el duet Zapatero-Solbes en comptes d’ajudar-se a eixir a una vora t’ha lligat una pedra de cinc quintars als peus.
Aquesta mesura “enganyabovos” ha eixit del mateix cervell triat que aquella altra que s’empatollaren perquè es pogueren allargar les hipoteques sense cap cost.
I ha estat una mesura tan inútil que només va aconseguir que s’hi acolliren 350 famílies. Això sí, els titulars que aquest nou pla “enganyabovos” ha aconseguit entre els mitjans de comunicació són en cinemascope.
Qui siga burro que l’albarden.

Anònim ha dit...

La decadencia va començar amb els borbonics al 1714, la indecencia amb els socialistes i "els sicilians".