14.11.08

VIVA LA PEPA !


Mentre el nacionalisme espanyol triomfa als camps de futbol, les pistes de tennis, en els parquets de basquetbol americans i en alguns circuit de fórmula 1 (és l'únic reducte que li ha quedat), l'ínclit "guerrero de las mesetas extremeñas", José Luis Rodríguez Ibarra va i diu que els nacionalistes i independentistes han de ser relegats al Senat, passant-se pel folre de l'abric totes les lleis emanades de la Constitució, elaborada als temps de la transició política. Clar, ell és Rodríguez Ibarra. Com ho és, pot dir el que li vingui en gana, encara que sigui quelcom més retrògrad i involucionista que les conclusions del PP en Quintanilla d'Onésimo.
Posats a dir diguem que aquest expresident d'Extremadura és molt més de dretes que Mariano Rajoy i té més mala llet que un sergent de l'exèrcit americà.
Com és espanyol i espanyolista, ningú clama al cel per les nombroses ximpleses que diu i ningú no ho denuncia els jutjats, per descomptat.
Tampoc ningú no es dóna compta que aquest senyor, i molts altres com ell que coneixem de sobres, no és tan espanyol com aparenta. Si de cas representa a la llengua viperina d'una part gaire reduïda de les Españas Imperials. Tregui's El País Basc, Els Països Catalans i Galícia i vegi's el que queda.
Aquesta és l'Espanya de Rodríguez Ibarra i els seus acòlits, tots ells dignes d'ingressar a la Legió Estrangera (amb perdó de la Legió que no sé si els admetria a files). Al Passeig de la Castellana li aplaudeixen; és un dels representants de la dretes convertida al progressisme de fira i, per tant, fa el seu treball: posar travetes als què reclamen els seus drets històrics i la part del pastís fiscal que els correspon.
Aquesta postura crítica cap a “l'altra Espanya” li va de meravella, perquè cada cop que arremet contra Pujol, Carod, Puigcercós, Maragall o Montilla, s'omple d'honra Espanyola i li envien un sac més de doblons d'or a la seva depauperada Extremadura. Que, per cert, s'anuncia a so de bombo i platerets en totes les televisions emulant a Andalusia, com a regió turística per excel·lència, qui paga aquests anuncis?
Se suposa que els mateixos que financen els llibres, ordinadors, colònies d'estiu, gratis per a tots els nens extremenys, i les autovies a quatre carrils per on passen tres carros i dos burros amoïnats cada dues hores…
O sigui, els beneits dels catalans a qui cal mantenir ferms invitant-los que es presentin només en les llistes per al senat.
No és atrevit dir, dit el que s'ha dit, que el pensament d'aquest excels ex-president extremeny s'assembla cada dia més al del senyor José Marí Aznar. Llàstima que “el tito Manolo” president de la Junta d'Andalusia, se li ha avançat en ‘detracció econòmica de l'altra Espanya' en proclamar als quatre vents que és la seva intenció oferir en breu banda ampla (d'un mega) gratis a tots els andalusos, com si d'un cantó suís es tractés la seva autonomia, mentre per aquí ens continuem canviant d'operadora d'internet en un intent va d'estalviar-nos alguns euros.
Viva la Pepa!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Rodríguez Ibarra sigue de tour mediático. El barón socialista extremeño pasó por Antena 3 donde arremetió contra "la derecha extrema digital" por las denuncias de despilfarro en las autonomías. En relación a la fastuosa remodelación de su despacho, Ibarra cargó muy duro contra Pedrojota por destapar el caso: "Es un inmoral y un sinvengüenza". "Es un inmoral y un sirvengüenza. Hace 24 años que me viene persiguiendo", afirmó Ibarra sobre el director de El Mundo, quien se mostraba sorprendido por la "injusticia" de no poder tener un despacho y una secretaria después de "haber trabajado mucho". Como no podía ser de otra manera, Ibarra defendió los gastos en las autonomías -"eso no es despilfarro"- y cargó contra la "derecha extrema digital" por los "ataques despiadados" al sistema autonómico.
Precisamente sobre el Estado autonómico ha comentado que "necesita ser pensado de nuevo y modificar algunas estructuras que están hechas antes de que el Estado descentralizado se produjera".
Como titula en su libro 'Rompiendo cristales', Ibarra ha tenido que romper muchos de ellos en Extremadura para dar a conocer esta región, y reconoce que lo ha hecho también en su partido, lo que 'lejos de ser una deslealtad con el PSOE o con la dirección, ha significado un reforzamiento de la figura del líder'.
Por último, el veterano socialista ha admitido que le gustaría ser recordado en el futuro su 'lealtad' y ha precisado: 'lealtad a mis orígenes, a mi izquierda, a mi país y a mi partido'.
ROMPIENDO CRISTALES
Rodríguez Ibarra presentará hoy el libro 'Rompiendo cristales. Treinta años de vida política', a las 20,00 horas en el Círculo de Bellas Artes de Madrid, en el Teatro Fernando de Rojas, en la segunda planta.
Al acto de presentación acudirán el ex presidente del Gobierno de España Felipe González y el presidente del Ejecutivo extremeño, Guillermo Fernández Vara, además del director editorial del Grupo Planeta, Carlos Revés Escalé, según informó la Junta de extremadura en nota de prensa.

Anònim ha dit...

Millor tenir a l'horitzó l'esperança de l'alliberament que no pas entestar-se a mantenir, amb violència si cal, un ordre obsolet. España no té futur, Catalunya el té tot. España només té passat i un present que conssiteix a perpetuar-lo. Catalunya té al davant el repte més magnífic que pot afrontar un poble. Tenim sort. El futur és nostre. España és un cadàver que no sap que ho és. . . ( lògic d'altra banda )