16.12.08

QUAN OBRIRAN ELS ULLS ??

La Catalunya que sap on va.
-Amb vosaltres, a la ruïna.
Malgrat les paraules del Sr. Montilla, tots sabem que històricament el PSC s`estimat més Espanya i el seu PSOE que Catalunya.
Són els autèntics enemics de Catalunya, ja que no ens ataquen frontalment com el PP, però els fets resultants són fins i tot pitjors.
Podem recordar la LOAPA, la LOFCA, els vots a favor de la secessió lingüística, la negació dels nostres drets històrics, la presentació d`esmenes al Estatut aprovat el 30 de Setembre dos dies després, robatóri fiscal impressionant ( amb el PSOE ha augmentat considerablement).
Porten 30 anys lluitant per esvair-nos nacionalment, anihilar-nos culturalment i sempre jugant a favor de qualsevol acte que malmeti els nostres fonaments nacionals. Per certa esquerra catalana, sembla que el fet que ens robi l´esquerra espanyola, és millor que ho faci la dreta espanyola. Un determinat progressisme imbècil, que no veu que per fer polítiques socials, necessitem no ja un bon finançament, sinó el Concert.
Quan obriran els ulls?? ERC i ICV? què diran ara del seu president de la Generalitat, incapaç de cap gest de dignitat Catalana, per enfrontar-se el seu amo i senior de Madrid? Bé, doncs ja està,avui s'ha fet oficial tot i que estava cantat des de feia mesos: els 25 diputats del PSC a Madrid donaran suport, com no m'imaginava que podia ser d'altra manera, als pressupostos del PSOE. Tant li fa que no hi entri el nou finançament després de no sé quants terminis que s'han passat olímpicament per on els ha semblat, tant li fa que això posi el país en una situació límit, a un pas de la fallida tècnica, tant li fa que això sigui un clar incompliment d'una llei (l'estatutet) que va aprovar el parlament espanyol i fou votat afirmativament en referèndum, una de les més altes expressions de sobirania popular: estava cantat i ja està.
El maltracte a Catalunya del govern”amic” ha estat el pitjor dels últims 30 anys: enganys sistemàtics, mentides Entre les genials frases de demagògia barata que acostuma a utilitzar el PSOE-PSC en les seves campanyes, destàquen algunes com "La Catalunya Optimista" utilitzada fa només 10 mesos contra tots els que avisàvem de l'enorme crisi en la que estàvem entrant mentre la Carmen Chacón buidava la caixa de l'estat regalant uns absurds 400€ a tothom i subvencionant el mercat de lloguer amb uns diners que necessitem imperiosament per a fer la reconversió laboral més important des de la revolució industrial.
L'altre gran mentida utilitzada fou "El PP utilitzarà el teu vot contra Catalunya".
No perquè no fos evident que el PP ho faria, sinó per la manifesta evidència que el PSOE-PSC també ho faria, i a més amb traïdoria. Com a mínim, el PP no enganya a ningú sobre les seves intencions.
En canvi, el PSOE- PSC continua mentint descaradament, sense honor, ni decència, ni una miqueta d'orgull que els faci posar vermells mentre venen les il·lusions i el futur d'aquells que tant innocentment els van votar. L'última gran mentida que utilitzen aquests és la perversa justificació de la traïció que faran al seu país i als seus votants en la segona votació dels pressupostos castellans. Segons ells, la seva votació a favor dels pressupostos es deu a que no poden "posar el seu país en perill obligant a prorrogar uns pressupostos fets en època de 'no crisi'". Segons ells el desastre de no aprovar-se els pressupostos de l'estat seria tant majúscul que no ens el podem permetre.
On és la trampa d'aquesta perversa justificació? La trampa és que justament aquesta sentència és tant certa que JUSTAMENT PER AIXÒ ÉS IMPRESCINDIBLE QUE NO ELS RECOLZIN!!! És el PSOE i el govern de Castella el que no es pot permetre prorrogar els pressupostos de l'estat. És Castella la que no es pot permetre mantenir uns pressupostos com els de l'any passat aquest any. I justament perquè Castella no se'ls pot permetre es fa imprescindible que el PSC enllaci el seu vot afirmatiu als pressupostos castellans amb el resultat del pacte de finançament. Els pressupostos de Castella s'aprovaran segur aquest any.
El PSC votarà sí als pressupostos castellans aquest any. Aquesta és una certesa. La única cosa que està en discusió és si el gobierno de Castella per aprovar-los haurà d'arribar al pacte de finançament que fa dos anys que havíen d'arribar o si podrà aprovar-los sense el finançament, gràcies a la traïció del PSC. Per això és tan pèrfida la posició dels botiflers. Perquè ens volen vendre que si enllacessin els pressupostos al finançament, el Gobierno de Castella prorrogaria els pressupostos de l'estat i això és totalment falç. Si s'estimessin una miqueta el país que els dona els vots, aquesta xusma faria temps que hauria advertit que una cosa evidentment està lligada a l'altra. Que sense acord de finançament no hi havia pressupostos de l'estat, entre d'altres coses perquè el fiançament de Catalunya és una part inalienàble de conjunt del pressupost castellà.
Però els traïdors són el que són. I saben perfectament que la raó de la seva existència és aconseguir inventar excuses insostenibles per fer que Catalunya no tingui els recursos que els ciutadans que els han votat han de menester. Que no tingui els hospitals que es mereixen gràcies als seus impostos. Que no tingui els parcs, ni la seguretat ciutadana, ni les ajudes socials, ni la reconversió laboral, ni les polítiques internacionals, ni l'innovació que necessita per tirar endavant. La feina del PSOE, com la del PP, és la d'aconseguir que Catalunya sigui una Autonomia més. Una altra colònia castellana, arruinada i sense ganes de seguir endavant més que demanant almoïna a la totpoderosa cort castellana. I per això utilitzen l'estratègia del poli bo-poli dolent. Els del PP són prou honestos com per anar de cara, i els del PSOE prou deshonestos com per trair Catalunya i sortir a cara descoberta intentant convèncer a tothom que ens traeixen pel nostre bé.

16 comentaris:

Anònim ha dit...

La política és il·lògica “per se” i els polítics una raça apart a qui cada quatre anys se’ls escalfa la boca i poca cosa més, si més no els del PSC. Qui va ser el que va dir Catalunya primer?.

Anònim ha dit...

Desde que e Felipe Gonzalez i el PSOE, es van fer carrec del deutes del PSC, van quedar atrapats per les sigles PSOE, aixo del PSC es tapar les vergonyes.

Anònim ha dit...

Mai abans cap govern espanyol no s'havia atrevit a menysprear tant les institucions catalanes
El PSC demostrarà avui fins a quin punt és un partit dependent, una simple sucursal i fàbrica de vots per a escanyar-nos. I des d'aquest moment els qui tenim la responsabilitat de jugar som els altres sosis d´governt tripartit.

Anònim ha dit...

L'unica manera de pressionar es foten a fora en Montilla.

Anònim ha dit...

Avui un sociata no em mereix cap respecte, cap credibitat, cap compassió. La nova generació sociata no s’estima la terra ni la mare que el va parir, no coneix l’honestedat, fa mal sense proporció ni miraments, escup bilis, malmet tot allò que toca...i el que és pitjor: la gent els vota. Quan arribi l'hora caldrà evitar que la ignorància torni a decidir el nostre govern. Caldrà que ens assegurem un govern català per Catalunya.
Ara com ara se’m fa difícil parlar dels sociates sense perdre les formes.
Salut.

Anònim ha dit...

És ben cert que el PSC i per extensió, el tripartit , ha tingut la mala sort que a Espanya ha governat un govern socialista. Amb un govern del PP a Espanya, la falsa catalanitat del socialisme català hauria venut molt bé el seu discurs. Ells en saben molt d'això. Però ara tot ha quedat clar i el PSC ha quedat atrapat pel doble discurs.

Anònim ha dit...

El psoe, pot estar tranquil amb la seva sucursal catalana, ara tocaria a Esquerra demostrar que el seu paper no es de mera comparsa en el govern català, però no ho farà ja què el poder enganxa molt i la dignitat molt poc. Si quedes una engruna de fidelitat a Catalunya amb la votació del PSC dijous i l’incompliment al final d’any amb el finançament, la moció de censura amb aquest govern hauria de ser un fet, malauradament la fidelitat es escassa en els dies que corren, però la situació es pot fer irreversible i la societat civil tard o d’hora passarà comptes a tots aquests estafadors de les il·lusions del seus votants.

Anònim ha dit...

Acùdit del dia históric :
Comissió Executiva del PSC (15-12-2008) "Si es donés el cas, que no desitgem en absolut, que no s'arribés a un acord; si s'evidenciés que el Govern d'Espanya no tingués voluntat de complir l'Estatut, les relacions entre el PSC i el PSOE no tornarien a ser com abans"
JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA

Anònim ha dit...

ERC s'hauria de quadrar i dir als socialistes o que per una vegada posen Catalunya pel davant o que s'oblidin de la Generalitat.
Prou de fer el joc a aquests espanyolistes.

Anònim ha dit...

Nunca tantos burros habían gobernado a tantos borregos.

Anònim ha dit...

Sincerament, espero que els catalans no siguem tan RUCS i els tornem a votar a les properes eleccions. . . . Quina tropa. . . .

Anònim ha dit...

Tot i que aquest pressupostos marquen que es transfereix al es comunitats segons el model de finançament existent. Tot i que aquests pressupostos consoliden la il•legalitat defensada pel PSOE (ex-PSC a Catalunya), contra el que marca una llei orgànica com és l’Estatut. Tot i que aquests pressupostos perjudiquen, no Catalunya, sinó la gent que hi vivim. Tot i el que he esmentat l’ex-PSC hi votarà a favor. El ex-PSC ens ha venut, ha acceptat la il•legalitat, per conservar les cadires dels amics. Tot i que per mi l’ex-PSC és el virus que va destruint el meu país, vull parlar d’Esquerra, que com que en sóc membre tinc dret a opinar, i no cal sempre defensar-los Com podem anar amb la colla venuts del ex-PSC? Com podem reclamar a l’ex-PSC que pressioni al PSOE votant en contra d’uns pressupostos si nosaltres, Esquerra, no som capaços de pressionar l’ex-PSC amb trencar el tripartit?
Em fa vergonya.

Anònim ha dit...

D’aquí un any i mig tindrem l’oportunitat de tornar a les urnes a votar per escollir quins representants volem que defensin el nostre país. Quan hi anem, tinguem clar que hi ha partits polítics disposats a vetllar pels nostres interessos, i altres, com el PSC, disposats a vetllar pels interessos d’Espanya a casa nostra.

Anònim ha dit...

can you email me: mcbratz-girl@hotmail.co.uk, i have some question wanna ask you.thanks

Anònim ha dit...

It seems that you pay more attention to is a taste of life, because I saw the attitude of you for life!

Anònim ha dit...

A friend told me this place I have been looking for, I come, it turned out, I have not disappointed, good Blog