12.11.09

Espanya mon amour!!!


Voleu dir que cal??...No se... jo crec que no. A la vida tot s'ha d'apendre, però algunes coses, és important, les tenim que apendre poc a poc, i amb la pràctica, ve la perfecció.
Aquesta és la meva opinió. Jo estic del tot a favor de la educació sexual, no cal dir-ho. Així moltes persones no passarien tanta "gana" per inexperiència de les seves parelles, però d'aqui a ensenyar algú com s'ha de masturbar... nois, jo trobo que lo bonic d'aquesta pràctica és descobrir el teu propi cos, on sí i on no, tocar, refredar, escalfar...Donar classe d'això... doncs com que no.
I mes en mig d’una crisi de collons i quan les feines per arribar a fi de mes és el factor comú d’empreses, famílies i institucions la Junta d’Extremadura ha tingut la idea feliç, mai millor dit, de gastar-se mols euros en una campanya d’orientació sexual que inclou un taller de masturbació per a nois i noies adolescents.
“El placer està en tus manos” ( mai més ben dit, és clar...) es titula de manera suggeridora el taller en el que s’ensenyen tècniques d’auto exploració personal juntament amb la utilització d’elements d’estimulació sexual com olis i cremes i joguines eròtiques.
Si a més de classes teòriques el taller consta també d’una part pràctica a hores d’ara deuen haver exhaurit totes les places. També es podria dir la campanya: "Ven a la escuela de calooor..."I és que els temps han canviat amb una velocitat tal des de que anava a fer el batxillerat enfundat en un davantal de ratlles blanques i blaves quan els capellans en plena repressió franquista ens ensenyaven que el camí més ràpid per arribar a la ceguesa era pelar-se-la, que espanta.
Tot i així els problemes relacionats amb el desconeixement sexual segueixen essent els mateixos d’abans si no més grans els d’ara.
Si l’objectiu ha d’ésser la prevenció de malalties sexuals o els embarassos no volguts i procurar que a través del coneixement del propi cos l’adolescent arribi a ser conscient del que suposa mantenir relacions sexuals em sembla be, però em fa l’efecte que hi han moltes maneres per arribar al mateix resultat i fins i tot, des d’una ignorància pròpia que reconec, poso en dubte l’efectivitat d’una iniciativa com aquesta.
No crec fos una bona idea incloure en una campanya contra el consum de drogues un taller per ensenyar a embullar un porro o animar a la gent a conduir sense carnet per a millorar la seguretat viària, però que vols potser és que no soc tant progressista com jo creia o simplement massa gran ja per a tanta modernitat.
De totes maneres la iniciativa es tindrà que valorar amb els resultats finals i el grau d’aprofitament, de la diplomatura o bé licenciatura en masturbació, tot i que coneixent com som més d’un es capaç de suspendre per a tonar-se a examinar el Setembre.
Ben mirat, els euros que han costat la campanya, estan molt més ben gastats que no pas els que es gasten per a fer segons quins informes.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Campanya per a ensenyar els joves i adolescents a masturbar-se??? Estem pitjor del que em pensava...Ara podríem fer valer aquell tòpic de: és que els joves d'avui en dia ja no saben fer res si no els ho donen mastegat (ni tan sols masturbar-se !).

Anònim ha dit...

Tot plegat és extremadament ridícul. El problema, que encara hi haurà qui dirà: "Ui, doncs amb els postres diners, almenys fan coses!" Pobres enganyats!
Salut.

Anònim ha dit...

Creo que las lecciones incluyen el aprendizaje del uso de las "bolas chinas".
Esas marranadas, en casa no las hemos practicado nunca.

Anònim ha dit...

Aquestes sociates extremenyes són la ostia. Ara els hi ha donat per ensenyar als nens i nenes a practicar la masturbació.
Hagués pogut tractar-se d’una bufonada divertida i haguessin pogut posar putos i putes jovenetes amb bones tetes i bons llavis i bones mans per ensenyar als nens a agafar-se el membre i aquestes coses tan meravelloses que el creador ens ha proporcionat.
Però aquests nens i nenes extremenys, pobrissons, no tindran uns joves i dolços de professoror/es que els digui : Mirad cariños, se hace así, esperar que ya os lo hago yo para que aprendais- sinó mestres sociates, de poca dutxa i poc perfum, aquestes seran les seves mestres,homes i dones sospitosament insatisfets que ,esclar, aconseguiran crear en la nena o el nen l’efecte contrari, és a dir, la gran arrugada.
Pobres nens i nenes extremenyes, haver d’aguantar com la profe o el profe de natus treuen a la superfície una de les grans meravelles del mon, que socialitzin també les palles i les converteixin en una lliçó més d’una classe de naturals.
Esperem que ho superin i no es tornin impotents de per vida.

Apa salut, arriba espaÑa.

Anònim ha dit...

Em sembla que encara no t’has alliberat del puritanisme de les classes de capellans de què parles…

Anònim ha dit...

Jo crec que no entens el missatge subliminal que hi ha sota aquests tallers. Ja que els politics no poden fer res per donar-lis un futur al jovent els dóna una sortida a les seves frustracions i un entreteniment gratuït.

Si un dia fan el curs: “El placer està en tus manos, aprietale el cuello a tu politico más corrupto” jo m’hi apunto.

Anònim ha dit...

Crec que no i menys amb la de euros que ha costat.En un altre moment semblaria una broma poca solta – així m’ho creia-, però ara és un despropòsit inaudit, un monument al mal gust, a la insensibilitat i a la invasió de la privacitat.
L’atur se’ns menja i hi ha polítics que malbaraten recursos en tríptics per ensenyar el nostre jovent a masturbar-se. La capacitat d’intromissió d’alguns pseudoprogres en la vida privada és perillosament i perversament infinita.
Què ens demanen els joves? Els joves el que volen és feina, una educació de qualitat i en llibertat, desitgen conviure en famílies estructurades on els pares treballin tots dos si és això el que volen. Esperen que la societat els ajudi a independitzar-se, a trobar un pis per viure en llibertat i en independència i volen sentir-se útils com a persones individuals i com a membres de la societat, en la qual hi participen
Tenim massa coses a fer com per perdre el temps en propostes onanistes.
És una campanya que, a més es fa, amb diners públics.,que aquests diners farien molta més falta a qualsevol dels milions d’aturats que avui tenim. O per finançar algun projecte emprenedor. Finalment vull fer constar que mentre hi hagi un sol polític que permeti disbarats com aquest de “el placer està en tus manos” (o d’altres de semblants) que ara promouen els socialistes extremenys la desafecció serà inevitable.

Anònim ha dit...

Suposo que en certa manera aquesta és una forma de formació professional en l'àrdua i ingrata tasca de gestionar els diners expoliats dels altres.
s il•larant que des de Extremadura és vulgui vendre com a educació sexual un curs què té com a una única finalitat la auto-exploració i l'hedonisme del gaudir amb un mateix. I no a la adquisició de bons hàbits sexuals com la prevenció de les MTS o la lluita contra els embarassos no desitjats. És veu que l'excés de Administració pública, al voltant del 32% de la població activa i un superàvit fiscal obtingut gràcies a la "SOLIDARITAT" dels altres té una correlació negativa amb l'eficiència i eficàcia de l'us del pressupost públic.

rafael ha dit...

Que tiempos aquellos!!. Cuando el padre Domingo (escolapio), me decia..Si te la meneas, te quedaras ciego. Meneartela hoy dia, no tiene merito...todos los jovenes saben, que eso no es verdad. besitos

rafael ha dit...

Que tiempos aquellos!!. Cuando el padre Domingo (escolapio), me decia..Si te la meneas, te quedaras ciego. Meneartela hoy dia, no tiene merito...todos los jovenes saben, que eso no es verdad. besitos

Anònim ha dit...

M’agradaria conéixer l’opinió d’Ibarra, ex-president extremeny i autor d’allò de: “No por tener dos lenguas se ha de comer el doble”, entre altres..
Això me porta a un altre tipus de palles. Les mentals. I que, casualment, també paguem i amb interessos. Què està passant? No s’han adonat que la festa ha acabat? Que darrere de cada euro malbaratat n’hi ha un curs de formació no realitzat, un nou aturat, una pyme que tanca..una nova pujada d’impostos? Perquè no ens enganyem. Les factures i hipoteques se paguen. Més tard o més aviat però se paguen.

Anònim ha dit...

Jo reivindico el dret de la nostra comunitat autònoma a fer els mateixos tallers i sol·licito que al mateix temps ampliïn la inversió i la edat del públic al qual van dirigits.