5.11.07

LES “DIFERÈNCIES” ENTRE EL PP I EL PSOE:

Ara que s’acosten les eleccions generals us proposo mirar exhaustivament les diferències que hi ha entre els dos partits majoritaris a l’estat espanyol, per poder fer les més rectes meditacions i no tenir dubtes de com ens afectarà als catalans quan mani un o l’altre:El PP promou l’espanyolisme, el PSOE també.
El PP s’oblida de fer inversions a Catalunya, el PSOE també. El PP prohibeix les seleccions catalanes i lluita en contra d’aquestes, el PSOE també. El PP no promou el català en l´àmbit cultural (llibres, cinema....), el PSOE tampoc. El PP vol la tercera hora de castellà a les escoles catalanes, el PSOE també. El PP vol la bandera espanyola a tots els edificis institucionals i ajuntaments, el PSOE també.
El PP no fa res perquè els productes que es venen a Catalunya s’etiquetin amb català, el PSOE tampoc.Amb tanta divergència d’arguments subtils entre els dos partits polítics la veritat és que dir qui ens agradaria que governi l’estat espanyol és francament difícil, no us sembla?.

3 comentaris:

rafael ha dit...

Querido tertuliá, los dos son mas peligrosos, que un mono con una pistola. Yo prefiero que me digan las cosas claras y a la cara, con pinocho, nunca sabemos donde estamos, no dimite nadie, todos estan agazapados. Con el tema del estatuto,los apagones y ahora un mes mas, como minimo con lo de renfe y todos como putas en cuaresma. besitos

Anònim ha dit...

Bon dia, estic voltant pels blogs, m'agradaria deixarte l'enllaç del meu, i si pots que el tinguis junt amb els altres blogs, www.angelbatlle.blogspot.com
blog esportiu del biketrial aTorredembarra, espero que el posis, merci!

Anònim ha dit...

Encara que siguin poques jo si en trobo algunes:

EL PP no vol la 3 hora de castellà vol tot l'ensenyament en castellà (d'això en diuen libertad de elección), el PSOE no

Pel PP, els papers de Salamanca són dret de conquesta, el PSOE almenys n'ha tornat una part

Pel PP l'estatut esbiaxat que ens han deixat els socialistes pràcticament és una declaració d'independència (crec que la diferència existeix)

Pel PP que el PSOE inverteixi ARA a Catalunya és una vergonya trencapàtria, insolidarisme i abaixada de pantalons del PSOE, pel PSOE és ser una mica just amb els catalans.

En resum, el PP és una màquina feixista, nacionalista extremista, de dretes, antisocial, i a sobre amb la corrupció per bandera, alguna cosa així com CIU a Catalunya