25.11.07

PER FAVOR.

PERQUÈ NO CALLEU UNA MICA Sr. DURAN & COMPANYA
El Sr. Duran Lleida amb el tarannà virtuós i oportú que el caracteritza ha tornat a dir que CiU no vol la sobirania del poble català i com si fos el mateix Judes, per despit ho ha repetit per enèsima vegada.
Li diré una cosa, potser vostè no ho vol a nivell personal però ha de saber que un 80% de l’electorat de CiU sí ho vol, que la militància de CiU sí ho vol i que la majoria de la societat catalana sí ho vol.
Vostès reman a contra corrent i només fan que donar carnassa al PSC i al PP, mossegant l’esquer d’un ham tan hostil. Amb la seva deslleialtat al país els dóna força perquè puguin fer crítiques i erosions a CDC.
Crec que ha de començar a pensar en retirar-se de la línia de Vanguardia i buscar-se un bon hereu, digne del país que representa. Li recomano que faci una bona confessió i no digui més impertinències pròpies d’un mercader de deixalles.
Si de debò es creu el fang que porten les seves paraules faci una coalició amb el PP que potser així es sentirà millor.
Una cosa més Sr. Duran: Ab alio expectes alteri quod feceris.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Si això fos així, tenim una majoria nacionalista espectacular al Parlament (ERC + ICV + CiU ) que es confessa partidària del dret a l'autodeterminació.
Una majoria que no somien els escocesos ni els bascos. Tanmateix, a què estem esperant? Perquè no posem en pràctica el dret a l'autodeterminació i convoquem un referèndum? Les enquestes asseguren que una majoria de la societat catalana hi dona el seu vist-i-plau. ERC, ICV i CiU ho podrien forçar.
Qui els ho impedeix?.El Duran no¡

Anònim ha dit...

A partir d'ara, doncs, i fins a les properes eleccions, percebrem un canvi en l'estratègia de CiU?. En la formació de majories, prioritzaran la sociovergència perquè el consens és més ampli que en el cas de l'opció independentista.
En el camp ideològic i mediàtic, posaran en evidència les contradiccions i mancances del PSC i sobretot el llast del vincle amb el nacionalisme espanyol del PSOE i amb les seves posicions intolerants.
CiU s'apunta al pols amb el PSC. Segons quin sigui el resultat de les properes eleccions al Parlament, la formació d'un govern CiU+PSC-PSOE culminarà aquest procés i obrirà una nova etapa política.

Anònim ha dit...

La confusió de CIU salta a la vista amb cerimònies incloses. Com era allò que dei el director...?, “Abans de fer una posada en escena, s’han de tenir ben repartits el papers i cada “actor” ha de saber quin paper li toca representar”.
Doncs bé, crec que CIU es perd en aquest aixopluc de sentiments contraposats. Per una banda, tenim els “radicals” d’en Mas, Puig, Homs, i el Pujolet com la nova tropa dels neoindependentistes descafeïnats que ni en són de independentistes, ni en volen ser, però alguna cosa havien de fer per sortir als diaris i estrena portades amb la intenció de pescar uns quants vots. A l’altra banda tenim en Durant i als seus fidels amb altres mires i amb una visió molt més assenyada de l’encaix d’Unió Democràtica en la política nacional i estatal segons els actuals esquemes.

rafael ha dit...

El Sr. Duran, es como el perro del hortelano..ni come ni deja comer. besitos

Anònim ha dit...

ANEM MALAMENT

GENERALITAT DE CATALUNYA S’OPOSA AL NOMENAMENT D’UN PERIT INDEPENDENT QUE DICTAMINI SOBRE LA INUNDABILITAT DE MUNTANYANS II

També s’oposa a proporcionar documents bàsics que contribueixin a determinar la naturalesa dels terrenys.


AQUESTA BATALLA ESTA PERDUDA.

Anònim ha dit...

Esta el Sr.Mas pintando el techo y llega el Duran y le dice: ¡Eh tú!¡Agarraté a la brocha que quito la escalera!

Anònim ha dit...

Encartat amb els diaris he rebut un manifest-publicitari que aboga pel "sentit comú" dels catalans en emetre el seu vot el proper dia 9 de març, data de les eleccions espanyoles. Ara fa un mes un grup de persones constituí una associació amb l'objecte de mobilitzar els ciutadans de Catalunya per a promoure la recuperació del "sentit comú" en la política i captar adhesions i suports a la candidatura de Duran, líder d'UDC, que encapçala la candidatura de CiU al Congrés de Diputats.
Poc favor farà a Duran i a CiU una cnda política tan allunyada de la modernitat, tan avorrida i carrinclona, amb tan migrada ambició i amb tan regust espanyol.
Cal suposar que el candidat Sr. Duran o els seus assessors han donat el vist-i-plau al contingut del manifest.
L'ambició i perfil de la crida és plana sense pal·liatius, una remake nostàlgica de la política de la Transició, com si no haguéssim viscut els 30 anys transcorreguts, com si el que ens manqués avui fos l'encaix de Catalunya a Espanya, com si la moderació fos l'atribut del bon polític, com si el desig d'independència fos " una exageració provocadora que danya la imatge de Catalunya"...
Com casar aquest "sentit comú"amb el discurs de CDC?... De cap manera no casa, no hi ha lligam possible.
El manifest de suport a la candidatura de Duran és el del suport a UDC i als seus valors i projecte polític i no pas al de CiU, com si hagués estat redactat en el moment en què l'única opció era el vol en solitari, el d'intentar ocupar a Espanya el lloc de la vella UCD amb accent català.
O Duran enterra o modernitza el "sentit comú", en canvia el rumb, el missatge i el pinyol del discurs i s'adequa al futur i a CDC o part dels electors d'aquesta formació no podran donar el seu vot a CiU.