6.3.08

JORDI JANÉ - Miting al casal municipal.


El cap de llista per Tarragona al Congrés dels Diputats Jordi Jané que va mostrar un clar compromís per defensar cadascuna de les comarques de la província remarcant el gran interès per fer que siguin objectiu d’inversions estatals claus en el desenvolupament econòmic del territori.
Si tenim en compte les dades que ens proporciona la plana web del Congrés dels Diputats referent al nombre d’intervencions en aquesta última legislatura hi ha un diputat que destaca sobre els altres del nostre territori: en Jordi Jané amb 456 intervencions.
Recordem que considerem intervenció una reflexió argumentada en el plenari i no a una simple pregunta.
Els tres diputats del PSC-PSOE han sumat 132 intervencions en quatre anys. En Jordi Jané sol n’ha fet més del triple i en Josep Maldonado més del doble.
Ara hem d’explicar a la gent que si volem un representant a Madrid que defensi amb entusiasme el nostre territori tenim una opció, en canvi, si volem una representat que faci turisme per la capital i mengan bocates de calamars de l’estat sense fer-hi res i anar a omplir el paperet o be tenim una altra opció
Hi ha molta gent en aquest País que volen apostar per un govern que respeti de veritat de tots els Pobles de espanya com CiU,fins arrivar a tenir dret a decidir el seu desti.
Ara cal treballar a fons fins el dia 9 per explicar a la gent les nostres opcions, per convèncer que això és possible i que per tant la gent voti lliurament a qui cregui millor.
Un vot de les comarques tarragonines, que es vulgui fer respectar a Madrid és un vot a CiU.
Es veu ,amb el posicionament del PP fitxant "campions" de la confrontació amb Catalunya, es veu amb un president Zapatero que s'ha demostrat que no compleix el que diu i es demostra amb una ERC més dependent que mai del socialisme català i espanyol. Això es veu avui i es veurà amb el desenvolupament de la campanya.
La gent de Torredembarra, no hauríem de dubtar davant aquests fets objectius
Avui al casal municipal a les 20,15h.

Contra el bipartidisme. Sí, hi estic en contra. I crec que és molt nociu per als interessos nacionals de Catalunya. Estic en contra d'aquesta bipolarització entre PSC-PSOE i PP, com si en aquestes eleccions només es presentessin ells. Però ambdós tenen un punt de coincidència: Catalunya. Es posen ràpidament d'acord.
L'elector català ha de saber que cada vot al PSC-PSOE i al PP és una volta més a la maneta de l'aparell que ens colla. Hem d'anar a votar en clau catalana, i hem d'impedir que PSC-PSOE i PP tenallin Catalunya.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Deien els retòrics que l'ús del plural de primera persona podia ser majestàtic o de modèstia (falsa naturalment).
Pel currículum i les circunstàncies m'ha semblat escoltar el "nos majestàtic" quan el Sr. Duran ha afirmat de manera solemne, responent Rodríguez Z. , : "sí, estem disposats a governar Espanya".
Em pregunto en nom de qui ha parlat, no pas en nom d'aquells electors de CDC que no podem concebre els nacionalistes catalans governant espanya.
Creu potser el líder d'UDC que Espanya és un estat federal on coexisteixen l'estat català, basc i gallec i espanyol?. Evidentment NO.
La rotunda afirmació de Duran compromet Artur Mas, qui no pot quatre setmanes abans de les eleccions del 9 de març ampliar l'escletxa profunda entre els partits, manifestar la seva disconformitat i trencar la federació. Però l'envit té una gran feblesa, Duran no és el líder de CDC ni tan sols de CiU, és líder d'UDC i cap de la llista electoral de CIU al Congrés.
Els vots que el poden acompanyar en el seu viatge al Govern espanyol no són seus, són de CiU i els escons que aquesta pugui ocupar a l'hemicicle seran majoritàriament de CDC, no pas d'UDC.
I llavors, serà Mas qui tindrà la paraula.

Anònim ha dit...

L'adversari polític del PSC és únicament, CiU. A Catalunya el PP és purament testimonial i únicament pot arribar a ser decissiu segons el resultat de CiU. El PSC se sap guanyador però té el mateix problema que el PP: allò que va bé a Espanya, perjudica Catalunya i a l'inrevés. Com que la política i la gestió a Catalunya han estat nefastes, l'única estratègia electoral és la por al PP i identificar CiU i PP.
No queden més arguments, millor dit, no tenen ni arguments ni evidències d'haver fet res ni de que poden o volen fer res.
El PSC vol sobreviure i ho fa ara per ara gràcies a ERC.

Anònim ha dit...

El problema d’aquestes eleccions no és el PP. El veritable problema és que el PSOE (PSC) guanyi de carrer, i ho faci a Catalunya de manera clara, aquest és el veritable problema.
El PP ho diu a la cara i el PSOE(PSC) amaga les seves intencions, la memòria és curta, i només caldria recordar la majoria absoluta del PSOE(PSC) de Felipe González per recordar les veritables intencions d’aquest partit.
Però el que està fent la sucursal del PSOE a Catalunya, supera tots els límits, ,
Cap vot del catalanisme polític pot anar a cap d’aquests dos partits, ni PP, ni PSOE(PSC), en el cas dels primers no hi tinc cap dubte, però en el cas dels segons em preocupa molt que no ens adonem de l’engany dels socialistes, són tant o més perillosos que els mateixos populars.
El lerrouxisme va ser molt perillós, la gent de l’època republicana els va posar al seu lloc, els va expulsar democràticament de la societat. Ara cal tenir els ulls més oberts que mai i denunciar aquestes actituds. Cap vot del catalanisme polític pot anar a un partit espanyolista com el PSOE(PSC) que a més menteix cada dia quan parla de Catalunya.
Si després de trenta anys de democràcia, , els representants polítics, han de parlar en castellà, val més que pleguem, si, a més, actuar d’aquesta manera té premi electoral, ja no entenc res.
En els anys trenta un partit, el Partit Republicà Federal de Alejandro Lerroux va actuar d’aquesta manera, va enfrontar les classes populars d’aquest País. Per sort les persones van reaccionar i li van donà una lliçó.
Jo demano el mateix, cal denunciar aquesta actitud, en ple segle XXI. És pura vergonya el que van fer els representants del PSC , i no és solament un cas aïllat, ho estan fent constantment al llarg del País, utilitzant la llengua en clau electoral, malbaratant els esforços de la immersió lingüística per guanyar vots i després diuen que defensaran aquest País.
Aquesta utilització lerrouxista de la cultura catalana que realitza el PSC, no li pot sortir gratuïta, la seva actitud és un insult per totes aquelles persones que des del catalanisme hem fet esforços per tenir un país com cal, és un insult per tots aquells que tenim arrels en les nostres famílies de procedència d’altres parts de l’Estat.
El PP és l’extrema dreta, però això no pot ser excusa per no denunciar les actituds anti-catalanes del PSOE (PSC), el xantatge de Radio 4, si Esquerra votava la llei de la memòria històrica, les practiques lerrouxistes de fins i tot els sectors més catalanistes del PSC, el trist paper dels diputats de la sucursal del PSOE votant a favor de la secessió lingüística del català (estatut valencià) la nul•la incidència dels diputats catalans del PSC en la presa de decisions, la nul•la preocupació pels problemes de les comarques , i votant fins a sis vegades en contra del que ells mateixos van votar al Parlament de Catalunya.
Cal un vot útil, que el PP no ens amagui el camí cap a la llibertat, que el PP no faci bo el lerrouxisme del PSOE(PSC). Aturem aquells que demanen el vot contra aquest País.
Ni PP, Ni PSOE (PSC) pensen en Catalunya, utilitzen Catalunya en benefici propi i electoral espanyol, ho hem vist en els cara a cara Rajoy –Zapatero.
A Catalunya tenim més pluralitat, existeix vida intel•ligent més enllà d’aquests dos partits. ERC, CiU, i Iniciativa tenen l’obligació d’encapçalar un nou marc. Caldrà superar ideologies per pensar en el País, el proper 9 de març hi tenim una oportunitat, aturem el bipartidisme, el lerrouxisme i l’espoli fiscal.

Anònim ha dit...

Bon article.
A veure si en els quatre dies que queden aconseguim fer entendre a la gent la inutilitat del vot útil.
Una abraçada,fins la nit.

Anònim ha dit...

El tercer partit d'Espanya, l'intergrup nacioner de Dret, ( CiU , ERC, ICV, Unitat de ses Illes, PNB, EA, EB-IU, Aralar, Nafarroa Bai, BNGa, Coalicció Canària, XA i PAR, Bloc Valencià, ...) - i si no totes les altres nacionalitats, els partits de la nacionalitat catalano aragones - , haurien de presentar un candidat a President del Govern d'Espanya. Activaria moltes coses i seria positiu i saludable. El tercer partit podria ser la solució a l'escandalós bipartidisme sense sortida de les dues fatals espanyes castellanes. Aquest candidat podria ser en Josep Antoni Duran i Lleida.