29.3.08

llibertat d'expressió

(Nota: Si no aconsegui iniciar-lo, és perquè està col·lapsat. Intenteu-ho més tard.)

Som a l'Europa de la laïcitat i la llibertat d'expressió, i ni Bin Laden ni ningú té dret a vulnerar els Drets Humans que tants anys i tant sofriment van costar als nostres avis.
Qualsevol té dret a exercir aquests drets, inclosa la crítica a aquell qui l'exerceix.

Però la censura o l'autocensura han de ser desterrades, malgrat les amenaces del terror islamo-feixista.

4 comentaris:

rafael ha dit...

Tienes mucha razon y sobre todo, lo mas importante es, nuestro derecho a decir libremente lo que pensamos..Para conseguir esto precisamente, como tu muy bien dices, costo la vida a muchos seres queridos; En la mia, fueron dos tios mios( hermanos de mi madre).Hoy desgraciadamente tenemos que ser prevenidos y respeutuosos.Si yo dibujo a mahoma, sentado en la taza de un W.C, con una revista porno o con una biblia en la mano y doy la cara o firmo con mi nombre....a mi me cortan el cuello; Y si lo hago anonimamente, pero ellos saben que soy de la Torre, peligra todo el pueblo. Esto es la realidad.
Estoy totalmente en contra, con esas reuniones de tres mil personas, que vienen a nuestro pueblo, con la intencion de darnos a conocer su religion...Esto que digo, me tacha de todo, menos de bonito y de la misma manera que digo que no los quiero en mi pais, tambien digo, que tenemos que respetar sus costumbres y religion y hacer todos los esfuerzos necesarios, para que tengan y se respeten los derechos humanos,los de ellos y los de cualquiera. Es un gran debate...pero muy peligroso. Yo dibujare, lo que me de la gana....otra cosa muy diferente es publicarla. Yo nunca lo haria, como tampoco colgaria ese vidio, que tu, con todo tu derecho has colgado. Existen sistema de vida, costumbres y religiones, que se enfrentan, por muchos que nos empeñemos en evitarlos...principalmente por el mero hecho, de hacer cumplir, los ma elementales de los derechos humanos, esto por si solo...hacer cumplir esto que tan claro tiene nuestra sociedad, costaria un baño de sangre...bueno, ya esta costando. besitos ¡valiente!

Anònim ha dit...

Sembla ser que milers dels famosos "musulmans moderats" ja han sortit al carrer proclamant el seu odi a occident i el seu desig d'acabar amb els infidels.

Anònim ha dit...

La fusió del musulmà i l'islàmic té una indubtable raó de ser en el vídeo del tal Wilders però liberals i ateus com som, i encara poc entusiasmes del proselitisme, hauriem de tenir molt present que aquesta diferència té importants conseqüències polítiques.
No em sembla mai de més recordar que l'única relació sana que les democràcies poden tenir amb l'islam és la guerra.
Però en el barat missatget moralista del final de la filmació, en aquesta pretesa incitació a l'alliberament dels homes de bon cor que viuen encegats per una fe equivocada (i disculpin la redundància), s'evidencia la dubtosa noblesa del propòsit.
Si el film era per a nosaltres, per recordar a les nostres consciències que qualsevol becaina pot ser prolegòmen del son etern, cal dir que el cant final no calia, que nosaltres per parlar de bàrbars en tenim prou amb el rostre de la barbàrie.
Si anava dirigit als terroristes, és evident que si ploren serà d'emoció i si, per un d'aquells atacs de bona voluntat filantròpica poc freqüent en polítics d'aquestes talles, del que es tracta aquí és de provocar el salt dels musulmans pacífics i amants de la llibertat a l'humanisme secular, cal dir que la força argumentativa i la subtilesa de la pel·liculeta ni al més imbècil dels pacifistes podria convèncer de res.

Anònim ha dit...

A moltes mesquites de Catalunya s’està segregant reiteradament les dones dels homes per una qüestió merament cultural. Mentrestant la Generalitat de Catalunya subvenciona al Consell islàmic de Catalunya amb més de 90.000 euros.

Homaidan Al-Turki (saudita de 37 anys) ha estat condemnat per un tribunal d’Oregon per violar reiteradament la seva minyona indonèsia i per retenir-li indefinidament el seu salari. Aràbia Saudita ha protestat pel que no és més que un “comportament tradicional musulmà”. Al-Turki assegura que el seu cas demostra fins a quin punt en som de xenòfobs a Occident. Mentrestant a la bioprogesista Europa critiquem visceralment al diputat holandes Geert Wilders (amenaçat de mort per els islamistes radicals) per fer una pel·lícula sobre l’islamisme i l’Alcorà on es critica als seus comportaments antidemocràtics i violents.
Al-Qaida difon un vídeo on anima als musulmans a fer una creuada contra occident i tot el que representa la nostra cultura. Mentrestant el Primer Ministre Gordon Brown prohibeix als seus ministres amprà la paraula “musulmà” quan aquesta adjectiva a terrorisme .
S’explica que Aràbia Saudí envia imams a predicar el salafisme radical entre els immigrants del nostre país i que hi ha nenes que just quan tenen la regla desapareixen misteriosament de les aules on l’ensenyament és obligatori. Això sí: quan aquí Duran i Lleida i UDC, parlé d’immigració són titllats de racistes i demagogs.
No dic que les reaccions occidentals siguin negatives. Probablement el vídeo de Wilders només està fet per provocar, el Premier Brown té raó, la segregació no és majoritària a les mesquites catalanes i la reaccions de Duran i Rajoy no són les més encertades. Probablement.
Ara bé: si en nom del progressisme anem cedint batalles de llibertat potser arribarà un dia en que, sense adonar-nos-en, haurem perdut la guerra.