20.3.08

VIA CRUCIS TORRENC-2008

-1-CiU demana al govern que 'deixi de fer el ridícul' a Torredembarra.
La setmana passada el jutge va ordenar suspendre cautelarment l'adjudicació del contracte de l'aigua. El grup municipal de Convergència i Unió havia advertit en diverses ocasions de les 'irregularitats' en la gestió del contracte a l'empresa Aqualia S.L.
«És molt trist per nosaltres que, una vegada més, Torredembarra es vegi involucrada en una decisió judicial, però encara ho és més que des del propi Ajuntament s'intenti distorsionar la realitat per tal d'amagar el fons de la mateixa». Amb aquestes paraules començava a expressar-se ahir el cap de llista de CiU, Daniel Masagué. Aquest grup municipal va explicar que des del primer moment creien que el procediment per adjudicar el contracte de l'aigua a l'empresa Aqualia, en detriment de Sorea, «no s'ajustava a la llei vigent». «Ara el jutge ha dictat la suspensió cautelar per què els interessos del propi Ajuntament no es veiessin perjudicats. Si ha suspès un acord de plenari d'aquestes magnituds és perquè ha pogut comprovar que hi ha quelcom», continuava.
Malgrat aquests advertiments, segons manifestava ahir, el govern va fer cas omís i va continuar endavant. «Ara tenim un gran problema. Tenim el contracte parat a conseqüència de totes aquestes irregularitats i la mala gestió del govern». El procés d'adjudicació del contracte de l'aigua ha estat llarg fins ara però la sensació d'incertesa aflora més que mai i sembla ser que va per llarg.
«El que ha passat perjudica al poble i afecta a la seva butxaca», deia Masagué. «Des de Convergència i Unió exigim que l'Ajuntament accepti les decisions que venen de qui ha de vetllar pel compliment de la justícia, i deixin de portar al nostre poble al ridícul permanent», concloïa rotundament.(Raquel Samaniego-Aqui )

-2- Muntanyans II.
-3- Carrer Nou
-4- Teatre-Auditori
-5- Pavelló
-6- Guarderia
-7- Col.legi
-8- Gossera
-9- Sala polivalent
-10- Tanatori
-11- Piscina Municipal
-12- Nacional 340
-13- Aparcament Plaça Monges
-14- A gust del lector,ni ha per donar i per vendre.
..............Bona Setmana Santa.........

7 comentaris:

Anònim ha dit...

1-Vive todos y cada uno de los días como si fuera el último de tu vida. Un día acertarás¡¡.
2-Niños en el asiento delantero pueden causar accidentes. Accidentes en el asiento trasero pueden causar niños.
3-Si no puedes ayudar, molesta. Lo importante es participar.
4-Si crees que el mejor camino para llegar al corazón de un hombre es por el estómago, es mejor que sepas que estás apuntando muy alto.
5-Si eres capaz de sonreír cuando todo está errado, es porque ya descubriste en quien poner toda la culpa
6-Quien da importancia a pequeñas cosas es esposa de japonés
7-Mujeres son como piscinas: sus costos de mantenimiento son muy elevados comparados con el tiempo que pasamos dentro de ellas.
8-Nunca, nunca bebas cuando conduzcas. Puedes derramar la cerveza
9-Por mayor que sea el agujero donde caigas, sonríe. Todavía no hay tierra encima.
10-Algunos jefes son como las nubes. Cuando desaparecen, el día se vuelve maravilloso.
11-Errar es humano. Colocar la culpa en otro es estratégico.
12-Los hombres mentirían mucho menos si las mujeres no preguntaran tanto.
13-La mujer se casa pensando que él un día cambiará. El hombre se casa pensando que ella nunca cambiará. Ambos se equivocan.
14-Todo tu futuro depende de tus sueños. ¡No pierdas tiempo, vete a dormir!
*Las personas inteligentes están siempre llenas de dudas...
(¿Será verdad tertulià?)

Anònim ha dit...

POTSER ALGÚ HAURIA DE PARLAR DELS INTERESSOS DE SOREA I NO ELS DEL POBLE.

Anònim ha dit...

Un altre cop mes, el sr. Massagué, és utilitzat per l’empresa Sorea, i posa en boca d’ell una sèrie de mentides que tenen com a única finalitat la de tergiversar i despistar. A ell ja li està be, per que l’únic que el mou respecta d’aquest afer, és fer oposició a qualsevol tema sense tenir en compte els interessos de Torredembarra i si els seus propis interessos partidistes, i a Sorea amb tot això aconsegueix endarrerir una mica més el moment en el que hagi de marxar de Torredembarra. El fet de que el jutge hagi admès a tràmit les cautelars demanades per Sorea és per poder veure tot aquest procés de forma global i apartar els núvols d’incerteses i mentides abocades al damunt de tot això. Tot això es redueix a un concurs per l’arrendament de les xarxes d’aigua, clavegueram i pluvials, en el que ha resultat guanyadora una de les empreses participants ( en aquest cas Aqualia ) i en el que els perdedors intentant esgarrapar temps per anar facturant aigua, per que com diu la dita “qui dies passa, anys empeny “. Tot el que ha anat succeint al llarg del procés només ha estat per a aquesta finalitat. Totes les irregularitats que vostè menciona o que han estat referides en diferents escrits, tant de vostè com de Sorea, han estat contestades, explicades i correctament justificades, i això s’ha fet en el moment en el que el procés permetia la subsanació d’errades i posteriorment quant ha estat necessari. En canvi vostè s’oblida d’explicar la mala gestió que s’ha fet de la xarxa durant tots aquests anys, amb el resultat del estat pèssim en el que es troben els serveis. Tampoc ens explica el cost que això representa per l’ajuntament i per tant per Torredembarra. Només una dada, sr. Massagué, per que serveixi d’exemple, com tots els anys pocs dies abans de Setmana Santa ha estat necessari netejar el clavegueram per tal de poder absorbir l’afluència de gent que omple el poble, dons be, tot això ens costarà molts milers d’ euros que la empresa guanyadora hauria abonat, per que com a tal guanyadora ha de fer-se’n càrrec d’aquestes despeses i un altre cop ho haurà de fer l’ajuntament. Tampoc ens explica que les fortes inversions previstes en el plec de condicions tampoc s’estan fent per que la empresa guanyadora no pot començar a donar el servei. I si us plau, no torni a dir coses tendencioses com ara, “adjudicar el contracte de l’aigua a l’empresa Aqualia, en detriment de Sorea”, l’ajuntament només el vol donar a l’empresa guanyadora, sigui quina sigui aquesta. Aquest escrit es podria allargar molt mes, però aquest no és el lloc ni el moment de fer-ho, deixarem aquesta feina per que la resolgui la justícia i els jutges, i tant de bo que sigui el mes aviat possible per el be de Torredembarra i els seus vilatans.

Anònim ha dit...

tot plegat un joc d'interessos de les empreses i dels politics que els hi fan el joc, espero que algú posi una mica de seny en tot aixó i per fi hi podem guanyar els vilatans, no crec que ens rebaixen res del rebut de l'aigua, però al menys que millorin les instalacions i clavegueram, per aixó ens cobren els "minims" i tot està que s'aguanta emb pinces, els de SOREA perque saben que no s'hi quedaràn i deixen que tot es malmeti.... ja s'ho trobarà el nou que arribi i que s'ho faci com pugui. quina llàstima que el nostre estimat alcalde no vetlli millor.

Anònim ha dit...

SOREA inverteix en serveis jurídics el que no inverteix en el poble.

Tota aquest embroll de contenciosos,cautelars,decisions de jutges a corre-cuita,faxos d'última hora i de més martingales del tàndem SOREA-Masssagué l´'unic que fan és guanyar temps. I això és clar els suposa un cost; el que la gent no sap és que això ho paguen amb la factura de l'aigua.

Ells són els culpables que l'Ajuntament hagi de de dedicar més esforços del normal en pagar advocats que defensin la honestedat del tècnics municipals.Cosa que també paguem de la nostra butxaca.

I tot perque SOREA pugui allargar una mica més el contracte que té actualment.I mentres, vinga cobrar...a costa de tots, és clar.

Per tant aquí l'única que surt guanyant és SOREA.

Enteneu ara perquè amb aquesta empresa l'interessa allargar aquesta situació?

El que no saben és que mentre això duri, la gent que li puja la merda pel vàter pel mal estat de les clavegueres continuarà ensumant-la cada cop que es repeteixi.Perquè SOREA no invertirà res mentres estigui en aquest poble.

MASSAGUÉ NO TÉ RAÓ, NI LA TINDRÀ MAI.

Anònim ha dit...

Tu ets d'AQUALIA hoy? Qui parla d'interessos, ?
Tots plegats fem riure.

Anònim ha dit...

A qui beneficia la situació actual?
Qui dia pasa any empeny, mentres tant avui nomes es beneficia la empresa Sorea