19.4.08

CATALUNYA SOBIRANA I EUROPEA ÉS POSSIBLE:


La tasca que fa el Sr. Alfons López Tena és impagable, aquest home sí mereix la Creu de Sant Jordi i no els alcaldes facciosos a qui guardona el PSC. ( Resulta que l’innominable Sr. Montilla guardonarà amb la creu Sant Jordi a qui va ser l’últim alcalde Franquista de Barcelona, el Sr. José María Socías. Aquest Sr. es va formar en el "Frente de Juventudes" del règim i va ser un dels molts cooperadors que van recolçar el terrorisme d’estat del dictador durant el seu mandat.
El més greu és que ERC consenteix, com una concobina dels socialistes i amaga el cap sota l’ala, per tan ja li deu semblar bé aquest otorgament Només tinc un adjectiu per resumir tot això: poca vergonyes ¡¡ )
El president del Cercle d’Estudis Sobiranistes i vocal del Consell General del Poder Judicial està donant arguments per contestar a totes aquelles preguntes que puguin sorgir sobre què passaria si Catalunya esdevingués un estat sobirà.
En aquesta ocasió des de Brussel·les ha defensat que la legislació internacional preveu que si Catalunya arribés a independitzar-se d’espanya es convertiria automàticament en un nou estat membre de la Unió Europea.
Per argumentar-ho s’ha referit a l’article 17 del conveni de Viena del 1978.
També ha matisat que el govern espanyol no podria tancar els mercats a una Catalunya sobirana i que l´ euro continuaria sent la moneda en curs a Catalunya.
Penso que el somni d'un estat propi cada vegada és menys platònic i més objectiu.
Farien bé els delegats de CDC de fer una defensa forta en el proper congrés per posar les bases d'una nova filosofia de partit que condueixi cap a la sobirania del nostre País.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Quan entendrem que el PSC no és un partit catalanista?
Al PSC hi ha catalanistes, sí, però el partit no és catalanista. De la mateixa manera que a CiU hi ha independentistes, però no és formalment una formació independentista.
D'aquesta confusió venen els problemes que tenim ara.
Ens vam creure que el PSC era catalanista, hi vam pactar, i ara ens trobem que el PSC crida Viva España i que participa de l'ofensiva del PSOE, i nosaltres hi estem lligats com a socis.
I, és clar, l'electorat no ens entén.
Un d´ERC.

Anònim ha dit...

No serveix de res repetir i demostrar mil vegades que el psc és un partit anticatalà.
Ells repetiran el doble de vegades el contrari i tenen el control dels medis.

Anònim ha dit...

Tens tota la raó del món, als alcaldes franquistes ni homenatge ni res de res.

Anònim ha dit...

Tot aquell que hagi recolçat el terrorisme d'estat no pot ser galardonat en una democracia.
Et diré més,tertulià, jo crec que s'ahuria de jutjar a tots aquells que van ser càrrecs polítics d'un regim que va sotmetre a un poble per la força.

Nova Via ha dit...

Per una vegada, i que no consti en acta, he d'estar d'acord amb tu. Cap personatge que ha treballat per a cap regim fascista i repriment, mereix la nostra ensenya de Sant Jordi.
Sols una cosa. Estàs segur que conergència es independentista? Si no recordo malament , molts dels seus militsnts van fer fortuna gràcies al "franquisme". Això també cal dir-ho.