21.8.08

CONDOL I SOLIDARITAT

El desastre aeri de Madrid ha tret de la primera pàgina dels diaris la informació sobre l'actitud de les forces russes en l'ocupació que varen fer de Georgia.
Sense tenir les xifres massa clares tot fa pensar que el resultat final de morts i ferits serà elevat i les famílies afectades molt nombroses.
Accidents d'avió com el d'aquesta tarda a Madrid, desestabilitzen el curs normal de la nostra societat, encara que no hi hagi persones properes afectades.
La impotència que sents només et permet acompanyar els familiars de les víctimes en el sentiment més dolorós per la pèrdua dels seus estimats.
Aquests esdeveniments et recorden que la nostra vida i la dels nostres amics i familiars penja d'un fil i que cal estar sempre preparats per qualsevol situació.
T'ajuda a pensar que la vida s'ha de viure, de la manera més feliç possible, per a tu mateix i per als que t'envolten; que el futur l'hem de planificar i preparar, però sense oblidar-nos del present, que és l'única cosa que tenim en les nostres mans.
Des d'aquest bloc personal, expresso el meu condol i solidaritat a totes les famílies de les víctimes d'aquest accident aeri de Madrid.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Mi consternación no deja palabras para más. El apoyo a toda la gente que está afectada por la pérdida de sus familiares.
Terrible noticia.

Anònim ha dit...

Descansin en pau les víctimes mortals de l'accident de Madrid.