5.8.08

DECLARACIÖ DELS SIGNANTS DE L’ACORD PEL CONSENS

Aquest es el document que ahir es va donar lectura per part dels signants de l'acord
Des de fa un mesos, Torredembarra viu una situació política municipal desvertebrada, sense criteri ni objectius clars, incapaç d’aglutinar voluntats i, per tant, feble. Una situació que, evidentment, s’ha tornat insostenible i que ens portava cap a un desgovern, a on la força que fins ara era la responsable de fer de l’Ajuntament una institució on tots ens sentíssim representats ha fracassat en els seus objectius i ha vist com els seus socis han anat abandonant un projecte incapaç d’aglutinar, però sí de separar.
Veiem, doncs, que la política portada a terme només repercutia negativament en els interessos d’una ciutadania cada cop més desorientada per la deixadesa dels seus governants, a on els problemes no només no es solucionaven sinó que creixien amb el pas dels dies.
Així doncs, els partits polítics signants del present acord: CIU, l’Agrupació, PP, GIT i la regidora no adscrita Laura Pradeda, fem una crida als ciutadans de Torredembarra a fi i efecte d’acabar amb aquesta situació i afegir-se a l’acord que hem denominat “Pel Consens”, per tal de retornar la il·lusió per aconseguir una ciutat a l’alçada d’allò que els veïns i veïnes reclamen des de fa temps: Una població cohesionada, al servei dels que hi viuen, a on tots i cada un de nosaltres ens hi sentim integrats, i on siguem participes d’un programa amb uns objectius que, de forma clara i transparent, ens disposem a tirar endavant amb la força que ens dóna una majoria democràtica i cohesionada.
L’ACORD PEL CONSENS ens permetrà treballar per una veritable participació, on totes les voluntats seran escoltades. Aquest és un acord polític al servei de les persones, perquè no entenem la institució municipal allunyada de la voluntat popular. És, doncs, un dels objectius prioritaris dels signants de l’acord retornar la confiança cap la institució, obrint les portes a les entitats, associacions i agents socials que vulguin expressar les seves idees i alternatives.
L’ACORD PEL CONSENS és una eina per la realització d’uns objectius que són imprescindibles per avançar cap a un nou model de gestió que ens han de dur, amb fermesa i claredat, cap a la construcció d’una ciutat més amable amb els qui hi viuen, amb un futur millor, integradora, a la vegada que enforteixi la seva cultura, costums i tradicions. En definitiva fer de Torredembarra una ciutat on tots ens puguem sentir orgullosos de pertànyer, una ciutat neta i ordenada urbanística i socialment, on ningú hi sigui exclòs i tothom s’hi senti integrat.
L’ACORD PEL CONSENS proposa a tota la ciutadania fer seva la tasca diària que ens permeti millorar en els serveis d’atenció cap a les persones. Els firmants de l’acord ens comprometem a treballar per consolidar projectes i obrir-ne de nous per aconseguir una millora susceptible en matèries de sanitat, atenció a la gent gran, eliminació de barreres arquitectòniques, ensenyament, esports, comunicació, atenció a la infància, impuls del comerç, seguretat ciutadana, etc.
Volem també fer palesa, que com el seu nom indica, s’obre la porta a totes les formacions polítiques que vulguin formar-hi part, enriquint el projecte i sumant voluntats. Els que ara ja som, serem respectuosos amb les diferències i ferms en allò que ens garantitzi un avenç cap al benestar.
També volem fer una crida, a tots els agents socials de Torredembarra, a donar suport a aquest “ACORD PEL CONSENS"

8 comentaris:

Anònim ha dit...

acord pel consens? jajajaja

potser millor:

pacte del totxo

pacte de dretes

pp: pacte pradeda

quin us agrada més?

Anònim ha dit...

Dons sembla que l'esquerra anava boja per pactar amb la dreta, sino mireu els blogs dels esquerrans Gerard i Mercader.

El què és bo per uns...no es bo pels altres?...Sou uns demagogs.

Aquesta declaració a mi em sembla més d'esquerres del que han dit fins ara els que s'omplen la boca d'esquerres. De moment son més transparents que ningú

Anònim ha dit...

Me gusta lo que decís, estilo solé.


Enhorabuena a todos

Anònim ha dit...

Diuen que “quien calla, otorga” i que “a palabras nécias, oidos sordos”. En resum: qui no vol entendre, tant li fa com vagi el tema, tira pel dret que sempre trobaràs una bona excusa o un clau on agafar-te, encara que sigui roent, fred o calent.
És com el joc de les caretes. Aquelles que per una banda riuen i per l’altre ploren. El costum de que al darrere de la cara hi hagi el clatell despista força i posa els sentits en repòs, quan hi apareix una altra cara, l’esglai és considerable.
No val dir que crides sense dir res.
Aquest cop, però, el got comença a estar força atapeït i no se pas quan vessarà... l’altre dia m’explicaven com, sovint, seguim en un lloc on el nostre cap fa temps que ha deixat. Com, tot i pensar en un dia a dia i en un faig avui, únicament eixamplem l’esquena i carreguem més del que toca sense adonar-nos-en.
Deu ser que fa dies que no plou o potser estic carregat de manies, però em sembla que ja n’hi ha prou de pacte del totxo,pacte de dretes,que sigué el pacte que ens
tregui del derrotisme constant.

rafael ha dit...

Tertulia..ves poniendote el machete, entre los dientes, pero antes, pasale un poco de piedra pomez..ja,ja,ja. besitos

Anònim ha dit...

Potser és que CIU és qui oferia més seny en moments difícils? Potser que Laura Pradera s'hagi adonat que el sr. Alcalde no era la persona que ella pensava? El que no sabem és si han tardat a pactar com tu dius, o han esperat pacientment a que les coses caiguessim pel seu propi pes, que també potser. Esperem que la politica torrenca s'estabilitzi, i sigui CIU qui aporti aquesta estabilitat, lògicament amb tots els socis de govern que de ben segur ho faran. ENHORABONA AL NOU GOVERN!!!!

Anònim ha dit...

Aquest pacte per el consens, ha tardat molta signarse i segurament, ha sigut per les cabaçes que van donar tan ERC com ABG al senyor Masague, doncssegons tinc entes els senyors de la Agrupacio fa dues setmanes al veure que ningu comtava amb ells van demanar per parlar ambCIU i com que CIU no tenia consens, per obtindre l'Alcaldia no va tindre mes remei que comta amb L'Agrupacio.

Ja veurem com acaba tot aixo.

Salut,

Anònim ha dit...

El último anonimo no tiene ni idea, a mi me ha dicho un pajarito que fué CiU quien corrió detràs de la Toda...y me lo creo porque me lo dijo un pajarito convergente....

A buen entendedor...