17.1.08

Premsa - EL PUNT


dijous, 17 de gener de 2008> CiU demana la dimissió del batlle de Torredembarra per les «irregularitats» que veuen en la concessió de l'aigua

A.P.. Torredembarra
El portaveu de CiU a l'Ajuntament de Torredembarra, Daniel Masagué, va demanar ahir la dimissió de l'alcalde, Manuel Jiménez (PSC), per les diverses irregularitats que, segons el grup municipal, s'han produït al concurs per a la concessió de la gestió de l'aigua i el clavegueram. L'executiu municipal té previst presentar aquesta nit com a qüestió sobrevinguda a l'ordre del dia del ple l'adjudicació del servei, després que el procés quedés paralitzat a l'estiu per falta de suport.

DENÚNCIA A FISCALIA El grup convergent va anunciar que, en cas que avui s'aprovi la proposta de l'executiu, impugnaran la decisió i, fins i tot, denunciaran els fets davant de la fiscalia de Tarragona.
Segons Masagué, el procés està «encallat» i «no té sortida jurídica», i dubten de la legalitat de donar el vistiplau ara a l'adjudicació després que un decret d'alcaldia anunciés la suspensió de la concessió, aprovada provisionalment per un ple en funcions al mes de juny, però sense la ratificació posterior necessària.

El portaveu convergent critica també que ara es vulgui adjudicar el servei a l'empresa Aqualia, que ha presentat un contenciós administratiu contra el consistori, i va afirmar que en el procés hi ha hagut «interessos ocults».

A més, el grup municipal va denunciar que aquesta empresa, que va ser la millor puntuada per la Mesa de Contractació, no compleix les condicions mínimes per participar en el concurs.

«NO TINC POR» L'alcalde torrenc, que governa en minoria amb el suport de PSC, ERC i GIT, va negar ahir que el procés per a l'adjudicació hagi estat irregular. «Ha estat un concurs clar, net i avalat pels tècnics municipals, i dir el contrari és posar en dubte la meva honorabilitat i la dels funcionaris», va afirmar Jiménez.
A més, el batlle va assegurar que no té «por ni de CiU ni de la fiscalia» perquè té «la consciència tranquil·la», i que no dimitirà.

Jiménez, a més, va anunciar que si durant aquest mes no s'aprova l'adjudicació el procés se suspendrà i es tornarà a iniciar des de zero.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

el Jimenèz obrando como un julian muñoz cualquiera, valgame Dios_!

Anònim ha dit...

quan suposaria el 3% ó el 5% de tot això...?

Anònim ha dit...

CURRÍCULUM DE JOSÉ BLANCO
José Blanco López, candidato del PSOE por Lugo
Nació el 6 de febrero de 1962 en Palas de Rey (Lugo)
Fue senador en las legislaturas cuarta y quinta.
Soltero, inició estudios de Derecho que continuó por la UNED.
Es administrativo.
Es secretario general del PSdeG-PSOE de Lugo.
Miembro del Comité Federal del PSOE.
Concejal del Ayuntamiento de Palas de Rey.
Miembro del Comité Nacional Gallego del PSdeG-PSOE.
Este es el currículum que presentaba José Blanco en el año 2000 como candidato electoral.
Es im-presionante. Hay que decir que ocho años después, es decir, en este momento, dicho currículum continúa siendo el mismo, pero con 1.500 millones de euros en los bolsillos.

Anònim ha dit...

Nuevas energias fluyen.
Los pensamientos se diluyen
en los sueños que pudieron ser
y que no fueron.
Una nueva vida nace
y el corazón se desace
escarmentao
de tantos palos que le han dao.
Llegó la hora de decidir
y tu escogiste vivir
sin derramar ni una lágrima más.
Sin querer mirar atrás.
Cuando en la moneda
solo hay una cara.
Cuando las palabras
ya no valen nada.
Cuando tu lo has dao todo
y quisieras dar mas pero no quedan ganas
Muchas esperanzas malgastadas.
Miles de promesas sin cumplir.
Demasiadas palabras vacías.
Ya no queda libro en el que escribir.