24.10.07

DIMISSIÓ

El desastre dels trens a Catalunya i en particular la pèssima gestió que n'està fent els governs socialistes (l'espanyol i el català) han esgotat la paciència dels catalans, que s'ha demostrat enorme. Avui, el problema és colossal i els afectats són centenars de milers, això per no parlar de les conseqüències econòmiques.
Fa molts d'anys que esperem el TGV, fa molts anys que el primer govern que va proposar una línia de gran velocitat va ser la Generalitat dels anys vuitanta, governada per CiU. Aleshores, el govern socialista va planificar en contra de Catalunya i va primar el seu mercat electoral andalús. D'aquí plora la criatura.
D'aquella decisió política vénen tots els problemes que patim avui, incrementats per un govern rere l'altre Zapatero i els socialistes ja tenen el seu Prestige. El desgavell és tan gran, el caos és tan monumental, la incapacitat dels polítics al front de la gestió és tan notòria, que estem davant d'una crisi que deixa Catalunya en termes ferroviaris i de comunicació en una mena d'estat d'emergència.
Ho estan fent tan malament que ja tremolo per les obres que s'han d'iniciar a Girona. I el pitjor de tot és que tinc la sensació que de la missa en sabem només la meitat.
Però mentre Catalunya pateix aquest estat d'emergència, on és el nostre Govern? Per què no piula ni el president Montilla, ni el seu segon Carod-Rovira, ni el seu tercer Joan Saura? Què caram estan pensant a sortir a defensar els catalans, a donar la cara? Que no havíem quedat que tot el que passi a Catalunya no és aliè al Govern, tal com sovint recorda, encertadament, el mateix Montilla?
Espero que els ciutadans prenguin bona nota de qui defensa els seus interessos, i de qui se'ls passa pel folre perquè està tan tip de poder que es permet el luxe de menysprear els interessos de cadascun dels ciutadans de Catalunya.
Hem de dir prou, d'una vegada!

4 comentaris:

José Oviedo ha dit...

Simplement una paraula, dimissió ja!! que ja toca des de fa mes d'un any.

Voteu a la meva enquesta del blog.

Salutacions

rafael ha dit...

DIMISION POR INEPTA Y PALURDA. besitos

Anònim ha dit...

José Montilla és un home disciplinat, fins el punt, que si ha d'avant posar la disciplina de partit a la presidència de la Generalitat no té cap mena de dubte: primer el partit!

Ahir, un cop més, José Montilla va eludir demanar la dimissió de la ministra de Foment, Magdalena Álvarez, pel caos de RENFE a Catalunya i demanar responsabilitats al govern espanyol per la seva mala gestió del servei de rodalies i del problemes derivats per l'arribada del TAV a Barcelona.

Malauradament, els presagis d'una total submissió de la Generalitat als dictàmens del carrer Ferraz -seu del socialistes espanyols- són cada cop més evidents i en els propers mesos és de preveure que encara s'accentuaran més amb la proximitat de les eleccions estatals on Zapatero s'hi juga ser o no ser president del govern espanyol.

Anònim ha dit...

Quan el Diari Oficial del PSOE demana, a crits o amb megàfons, que hi hagi resposanbilitats polítiques pel fiasco del TGV de Barcelona significa, d'entrada, que el cap de la ministra penja d'un fil. El Diari Oficial no s'equivoca mai i dispara sempre amb gran punteria. Tots recordem el recent cas de l'exlíder dels socialistes valencians, l'inefable Pla. Va ser el Diari Oficial socialista qui va començar la cacera del personatge i, tot seguit, l'home es rendia i abandonava la política amb la cua entre cames. Ara el Diari Oficial ja va directament per la ministra, l'endemà de la sessió parlamentària catalana on tots els grups menys el PSC també li van demanar el cap.