31.10.07

VISITA A LES COLÒNIES

El Sr. Zapatero, Jefe del gobierno de España, ha visitat les obres del TGV (AVE en español) a l’Hospitalet de Llobregat. Recordem que una gran part dels problemes s’estan produint a la zona d’implantació de la secta PSOE/Baix Llobregat.

S’ha de cuidar el viver de vots. Els hi van les poltrones el proper mes de març, i les poltrones de España són molt més grosses i sòlides que les de Catalunya.

A més a més calia tranquil•litzar els comandaments de la tropa de la secta al Baix Llobregat, o sigui els alcaldes de la zona, i a aquestes alçades sembla que no s’hi valen mitges tintes, o ve Zapatero o no ve ningú.

Confiem que malgrat els dubtes, i malgrat altres experiències no gaire encoratjadores a les properes eleccions rebin el càstig electoral que es mereixen.

I per favor, no em vinguin amb el rotllo del fantasma del PP. Simplement que votin opcions nacionals catalanes. Ja n’hi ha prou de fantasmades i collonades. Ni un vot a la secta, ni un vot al “partido de las españas”

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ministra dimissió!!!!!!!!!!!!!!
i ZP dimissió!!!!!!!!!!!!!

rafael ha dit...

Que lastima, no saliera un socabon, al paso de esta comitiva, que no les pasara nada fisico, pero del susto, se quedaran mudos. besitos

Anònim ha dit...

ZP, QUAN EL TALANTE NO RESOL RES
La intervenció d'en Zapatero sobre el desastre de rodalies acaba de finalitzar.
Molt decepcionant. Ha demanat excuses en diverses ocasions, però no ha concretat que vol dir assumir la responsabilitat del que ha passat al llarg d'aquests mesos. Ha arribat a afirmar que aquests dies s'han dit "coses injustes i sorprenents". Home, el que ha estat injust per a tots els que ens hem de desplaçar a Barcelona, des del Baix Llobregat, el Garraf, o el Baix Penedés, és el desastre d'un colapse continuat ; i el que es sorprenent és que aquestes alçades Zapatero no hagi cessat a ningú.
Cap compromís concret, més enllà d'algunes generalitzacions d'aquelles que ZP ens té acostumats. I cap esperança que les coses hagin d'anar millor.
A veure com va el debat. De moment, en Rajoy no ha pogut acabar la seva intervenció per una"averia técnica"! Comencem a exportar la mala sort. El debat s'ha suspés.