11.10.07

HISPANITAT A MADRID



Montilla celebrarà la Hispanitat a Madrid
El president Montilla, gràcies als independentistes de pluja fina -cal no oblidar-ho-, anirà demà a Madrid a celebrar el dia de la Hispanitat i a constatar que Catalunya és una regió d'Espanya.
Tot això, succeix amb el beneplàcit del president d'ERC i viceconseller de presidència, Josep Lluís Carod-Rovira, que ha afirmat aquest matí a "Els matins de TV3" que era una decisió respectable del president Montilla.

Després es dedicaran a fer botifarrades a la Hispanitat a arreu del país... .

Massa política de gestos i poca de fets!!!

2 comentaris:

tafaner ha dit...

Demà es celebra el Día de la Hispanidad. Aquest any, segurament per la obsessió d'alguns, es preveu més "calent" que en d'altres ocasions. En algun lloc s'ha plantejat com a una presa del pols entre catalanistes i espanyolistes.
És a dir, si en els actes on es commemori aquesta diada hi ha molta gent, resultarà que som més espanyolistes que mai; i si, en canvi, en els actes que es condemni aquest dia en som encara més, llavors serem tots independentistes.

rafael ha dit...

Querido Tertulia, hay que ver lo que hace la pasta ( don dinero)y el vivir como dioses; La foto es muy buena, Montilla parece el cura y el Carod, el monaguillo. besitos