19.10.07

L´AMABILITAT de ZAPATERO



Els socialistes escalfen motors difonent via youtube un vídeo de Zapatero on mostra la seva cara més amable i afable. Lamentablement, Zapatero és poc més que una cara amable i afable, però rere les seves bones paraules i intencions s'acumulen damunt la taula un munt de promeses fallides: nou Estatut, devolució dels Papers de Salamanca, desenvolupament de l'Espanya plurinacional, procés de pau a Euskadi... . La sort que té Zapatero és que l'oposició del PP és, des de Catalunya estant, impresentable tant en les formes com en el fets.

2 comentaris:

rafael ha dit...

Pinocho, miente mas que anda y los otros, nos lo dicen a la cara, los ves venir, tanto monta, monta tanto, como Pinocho y Mariano. besitos

tafaner ha dit...

Aquesta setmana s'ha presentat la nova campanya que iniciarà el Partit dels Socialistes, per a reflexar l'obra de govern i les actuacions que s'han dut a terme durant aquesta legislatura, per part del Govern Central.
Aquesta, és una bona forma de veure els canvis que s'ha produït en el nostre entorn, o que, a hores d'ara s'estan produïnt.
La ciutadania, per bé o malament, només té en el record la època actual i s'ha de recordar tot el que s'ha fet durant aquests últims 4 anys, on s'ha produït una tasca molt important dins del nostre Estat.
Catalunya, ha sortit beneficiada, gràcies a la complicitat que hi ha hagut, entre el govern central i el govern de Catalunya.
Altres partits han volgut agafar aquesta unió com un aspecte negatiu, intentant dividir el nostre Estat en dos blocs diferents: els que estimaven la pluralitat, i els que defensaven l'Estat com un tot indivisible.
D'aquests camins enllaçats, ha nascut la reforma de l'Estatut d'Autonomia de Catalunya, que ha servit com a pal de paller i punt d'inflexió, perquè d'altres comunitats també volguessin modificar els seus respectius Estatuts.
Ara toca defensar les inversions a la nostra nació per part del Govern Central. S'ha promès més inversions en infrastructures i d'altres inversions per a culminar el procès de reforma d'aquest nou Estatut. Però la veritat és que, els problemes que en els darrers dies estem tenint amb el transport públic arrel de les obres d'adequació pel pas de l'AVE per Barcelona, estan deixant clar que no tenim un servei de Rodalies tant bo com seria necessari.
És per aquest motiu, que s'ha
defer una aposta perquè abans que es produeixi el trasllat de les Rodalies al Govern de Catalunya, aquestes estiguin acondicionades o si més no, aquest traspàs suposi també un augment de les partides destinades a procedir amb els arranjaments del servei.
Per altra banda, crec, sincerament, que els Socialistes, tornen a encertar amb el model de campanya. Si, al 2004, ja van donar al clau amb l'slògan ZP, que expressava l'objectiu principal del partit (Zapatero Presidente) i significava també un joc de paraules (millor dit, d'inicials) ara tornen a donar al clau, amb una imatge d'un President proper a la ciutadania.
Això si més no, acosta la imatge dels polítics al ciutadà, cosa que en els temps que es viuen és un aspecte a destacar.