28.5.08

El nou finançament i el PSC

Avui, un dia després de la proposta de CiU equivalent a la reducció del dèficit fiscal en 5200 Milions d`Euros, ha sortit corrent a parlar-ne el secretari d`Economia i Finances Sr. Carnicer.
Malgrat estimacions clares i contundents que fixen el nostre dèficit fiscal a prop dels 20000 milions d`Euros, la proposta de CiU equival a una petita reducció del 26%.
Però malgrat això, ja han sortit las veus de sempre diuen que aquesta reducció plantejada, equival a ser insolidaris.
Són les veus de sempre, les veus d`aquells que no tenen manies en ser insolidaris amb el seu propi poble a canvi de ser lleials a aquells que ens venen robant des de aviat farà 3 segles.
Són les veus d`aquells que s`omplen la boca expressions com polítiques socials, educació sanitat i tantes més, que en fons no són més que paraules, que vesteixen i uniformen un espoli fiscal sense parangó a Europa.
Sr. Carnicer, molts catalans ja no ens conformem amb les molles que ens donen els lladres; volem el nostre pa sencer, i un cop al tinguem, ja decidirem com serem de solidaris.
En tenim el pap plè de gent com vostè, que només pensen en l`estat espoliador i lladre, i obliden a la gent de la seva pròpia nació, a qui no podem donar tots els serveis que es mereixen per manca de recursos. No paga la pena entrar en detalls de fons de suficiència, cistella d`impostos etc que són molt vàlits per els economistes, però que la gent del carrer no entenen.
Ells només saben que són robats, espoliats, menystinguts i oblidats. Espero que diguin Prou.!!