17.2.08

EL MIRALL

El Sr. Joan Ridao ha dit textualment que "sent vergonya com a catalanista quan algú que es fa dir nacionalista, en referència al president de CiU Artur Mas, supediti el govern de Catalunya a una decisió de Madrid".
Però quines penques que té el Sr. Ridao! que potser no ha estat ERC qui ha fet president de la Generalitat a un ex ministre espanyol del PSOE? no ha estat ERC qui ha fet president a un home que va cridar “viva España” quan va guanyar les eleccions el Sr. Maragall?
No és ERC qui tantes vegades s’ha sentit enganyada pels seus socis del PSC o el que és el mateix el PSOE català?Calladet està millor Sr. Ridao, de veritat, millor guardar silenci quan s´és pecador que obrir la boca i continuar pecant.ERC ha de canviar la seva cúpula actual per dirigents competents i netejar-la d'individus com el Sr. Ridao o el Sr. Carot, del contrari aquest país navega al naufragi total.
En vers d’intentar fer un govern sobiranista de futur, es dediquen a buscar-li les pessigolles a CiU i fer de llepacrestes del partit socialista.
El Sr. Ridao ja no aixeca la camisa a ningú perquè en el mirall on es mira només es pot veure un fariseu que diu mentides i traeix al país .

1 comentari:

rafael ha dit...

No es solamente el Sr.Ridao, quien justifica ahora acuerdos, poco asumibles..todos han salido en tromba a defender lo que ni ellos mismos se creen; Es un fracaso mayusculo del tri-partito, que se niegan a reconocer. besitos