8.2.08

TUMOR MALIGNE

El fet que caracteritza primordialment la situació del país en aquests moments, i que ho domina tot, tots els estaments més rellevants, i condiciona les idees que suren en l’ambient –les que emeten els principals mitjans de comunicació- és el poder omnímode que posseeix el PSC.
Un partit d’obediència espanyola que, per tant i com a tal, té com a objectiu acabar amb el fet nacional català, la nostra cultura i llengua, i estendre la consciència d’espanyolitat, i la cultura i llengua espanyola-castellana.
El PSC no té més ideologia que la que es deriva de la seva espanyolitat i, especialment, de la seva condició de màquina de poder. En aquest sentit, és una organització que domina els mitjans, mètodes i tècniques de propaganda, altament adaptable si és necessari, que ha sabut crear adeptes fidels i bosses de vot captiu.
Un vot, aquest darrer, potenciat a base d’allunyar els immigrants espanyols del segle XX dels autòctons, i de la cultura i llengua propis del país. Allunyant-los de la integració, en definitiva, tot patrocinant centres regionals, festes regionals cada cop més ridícules –imitacions tronades i corruptes de les originals-, i creant-los, o dilatant-los, el sentiment de viure en un tros més de l’Espanya castellanoparlant.
El PSC ha triomfat bàsicament a còpia de fer veure que Catalunya no existeix. Però tampoc podria haver arribat a aquests nivells d'èxit i influència sense el suport de molta gent que es sent nacionalment catalana. Catalans que, enganyats, es creuen de bona fe que el PSC és un partit d’”esquerres” que lluita per solucionar els problemes socials, o pels drets dels treballadors, etc, o bé catalans que renuncien a viure plena i dignament com a tals, a canvi que el Partido els doni una bona feineta i els ompli les butxaquetes -venuts i hipòcrites, ras i curt.
Els socialistes i simpatitzants, acusen sempre de sectaris tots aquells que els porten la contrària en els seus plantejaments. Això és així ja que, com tot partit que ha begut de les fonts del socialisme-comunisme –encara que ara ja no hi tingui res a veure-, és en el fons de pensament totalitari, i no accepta la dissidència.
Precisament, d’allò que ells acusen a la resta, és exactament el que són. El PSC és una organització de tipus sectari, amb un poder i una extensió que ja voldria qualsevol secta a Catalunya.
Som en un moment en què l’espoli econòmic sobre Catalunya és especialment intens, ja que, Espanya està intentant fer de Madrid una de les ciutats més importants del món, en contra de la tendència geoeconòmica natural de la zona i de les tendències que defineixen els eixos econòmics al segle XXI (ja no basats en les ciutats, sinó en àrees geogràfiques extenses). Com aconsegueix Espanya els recursos per fer aquesta “gran Madrid” destinada -molt probablement- a un fracàs escandalós??
Doncs xuclant fins a l’última gota possible a Catalunya.
Per això darrerament fallen estrepitosament fins i tot les mediocres infraestructures de què disposem els catalans.La funció del PSC, com a partit d’obediència espanyola, és silenciar aquesta injustícia econòmica, així com la injustícia nacional, cultural i lingüística que pateix Catalunya. Fer creure que a Catalunya tot va molt bé, i que el PSOE, artífex, junt amb el PP, d’aquestes injustícies, és molt bo per a Catalunya.
L’objectiu del PSC és adormir-nos i, quan ho hagi aconseguit, practicar l’”eutanàsia nacional”, com va dir l’històric dirigent d’ERC Heribert Barrera.Per tot això, el PSC és equivalent a un tumor per Catalunya.
Un tumor maligne que, si es deixa assentar, o créixer, acabarà amb Catalunya: amb la nostra consciència nacional, amb la nostra cultura i llengua, i fins i tot amb el nostre benestar econòmic. Un tumor l’extirpació del qual ha de ser prioritat per a qualsevol català conscient i que vulgui viure dignament com a tal.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Era la teoria del govern amic: deixem enrera aquest governs reivindicatius nacionalistes per anar de bracet amb el socialismo espanyol.
I és ben veritat que han deixat enrera els governs reivindicatius. I és ben cert que el Partit dels Socialistes de Catalunya està en liquidació.
Avui emergeix el PSOE-C.
El paper del PSC en la guerra PP-PSOE és el de posar-hi el camp de batalla: Catalunya. I no els importa els danys ni els damnificats a canvi que Zapatero s'endugui la victòria.
El vot en blanc no és la solució. El vot en blanc fa créixer l’espai i els escons del PSOE i el PP. Catalunya ha de reaccionar. Perquè si no reacciona ara els que s’han mofat de Catalunya prendran nota que amb nosaltres es pot fer de tot.
Zapatero ha anat de farol pensant que això era una partida de pòquer, però s'adonarà que a Catalunya juguem a la botifarra.

Anònim ha dit...

O SOM CATALANS, O NO SEREM. Podeu votar en blanc, no anar a votar, pensant que així fareu sentir el vostre malestar, el vostre emprenyament per les giragonses que ERC ha fet en la política espanyola i catalana, podeu fer el que vulgueu. ERC ja ha pactat amb el PSOE.
El primer capítol d'aquest pacte es va produir quan ERC va reeditar de nou l'Entesa d'Esquerres en les candidatures al Senat. Algú em pot dir que això no és així, que ERC ha fet un pacte amb el PSC, que és un partit català. Primer error el PSC és un partit que és presenta amb aquesta marca a Catalunya, que no és altra cosa que la disfressa catalana del PSOE, però no és un partit català perquè per a ells Catalunya no és la seva prioritat, la seva prioritat és Espanya. I això ho veureu amb tota claretat quan el dia 9 de març en les paperetes per votar el Senat al costat de les sigles del PSC i després d'un guionet apareixerà la paraula PSOE. Doncs és amb aquests, i no amb uns altres, amb qui ha pactat ERC.
El segon capítol d'aquest pacte fa referència a la possibilitat de que ERC torni constituir grup propi al Congrés dels Diputats. Si no obtens el 15% dels vots de la circumscripció per la que et presentes no pots tenir grup propi, encara que tinguis 8, 9 o 10 diputats. La condició per fer grup propi no són el nombre de diputats sino aconseguir com a mínim el 15% dels vots. Si ERC no aconsegueix aquest percentatge només podria formar grup propi si es canvies el reglament del Congrés, i és per aquí on el PSOE té lligat i ben amarrat el suport d'ERC a una possible investidura de Rodríguez Zapatero. Jo canvio el Reglament (PSOE) i tu(ERC) em dónes el teu suport.
A més perquè ens ha d'estranyar aquest suport, és que el nostre país no recorda a qui va fer President de la Generalitat ERC?, van fer President a una persona que és espanyola de naixement, això no seria important, però que ho és també de sentiment i ho vol seguir sent, i això és imperdonable i intolerable per un President de la Generalitat.
Si som nacionalistes catalans, recordem a l'hora d'anar a votar, el que deia Enric Prat de la Riba: "Vinc a parlar-vos de la pàtria catalana, que petita o gran, és l'única pàtria nostra."
Actualment ERC,es un altre tumor.

Anònim ha dit...

El catalanisme ja ha perdut
les properes eleccions.
L’estat ja les ha guanyat.

Anònim ha dit...

Que els grans lobbys mediàtics estan controlats pels partits polítics no ens hauria de sorprendre ni esgarrifar.
Però, ves que a mi si que m’ho fa, digueu-me il·lúsa.
On és la suposada objectivitat que haurien de tenir els comunicadors-entrevistadors en l’exercici de la seva professió? Existeix la neutralitat ?
Tinc clar que tots tenim opinió, només faltaria. Però en l’exercici de la professió em sembla que s’haurien de separar més les coses i no arribar a prendre partit tan descaradament. Si algú va presenciar ahir l’entrevista que li va fer Iñaki Gabilondo a Rajoy ho va poder constatar.
Vaig tenir seriosos dubtes si l’entrevistador era el cap de premsa del PSOE o era efectivament l’esmentat periodista del grup Prisa.